Zondag 12 September

POOL OVERLEDEN DOOR VERSTIKKING (Uden)

Zaterdagavond is in een caravan op een camping aan de Kraaienweg in Uden een overleden Pool (leeftijd onbekend) aangetroffen. De man is volgens de gemeentelijk lijkschouwer vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen. Het slachtoffer is vrijdagavond voor het laatst in leven gezien. In de caravan bleek brand te zijn geweest, het vermoeden bestaat dat de man na het drinken van alcoholhoudende drank een frituurpan op een gas heeft gezet om patat te bakken en daarna in slaap is gevallen. De pan met vet is vermoedelijk oververhit geraakt en in brand gevlogen.De politie onderzoekt met assistentie van de technisch recherche de zaak.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING ECHTGENOTE (Uden)

Van zaterdag op zondag is in zijn woning aan de Altstraat in Uden een 32-jarige man aangehouden wegens bedreiging van zijn 25-jarige vrouw. Er bestaan reeds langer spanningen binnen het huwelijk van het echtpaar. De man dreigde vannacht de vrouw en haar kind te vermoorden. Het slachtoffer sloot zichzelf op in de slaapkamer en wist de politie te bellen. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

ALCOHOLRIJDER BETRAPT (Uden)

Van zaterdag op zondag is een 41-jarige automobilist uit Uden op de Birgittinessenstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

VIER PERSONEN BEKEURD VOOR BELEDIGING VAN AGENTEN (Uden/Zeeland)

Van zaterdag op zondag zijn vier personen bekeurd voor het beledigen van agenten. Eén persoon is aangehouden voor het beletten en belemmeren van ambtshandelingen. Een 15-jarige Udense stak op de Land van Ravensteinstraat in Uden haar middelvinger op naar een agent die haar en haar medefietsers op een overtreding wees. Een 27-jarige Udenaar was het niet eens met het feit dat hij op het politiebureau in Uden even in de buitenhal moest wachten. Hij schold de agent uit voor "lul". Een 20-jarige Veghelnaar riep "kankerwouten"naar surveillerende agenten in de Kerkstraat in Zeeland. Een 17-jarige jongen uit Zeeland riep eveneens "kankerwouten"naar agenten belast met horecatoezicht, een 17-jarige vriend probeerde de aanhouding van zijn vriend te beletten. Alle personen zijn aangehouden en met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

DRONKEN AUTOMOBILIST MIST DE BOCHT (Schaijk)

Van vrijdag op zaterdag is een 33-jarige dronken automobilist op de Schutsboomstraat in Schaijk uit de bocht gevlogen. Na een viertal zgn. "Amsterdammertjes" en een boom uit de grond te hebben gereden kwam de auto tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De dader is korte tijd later in zijn woning aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

MAN MISHANDELD (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is een 23-jarige man uit Odiliapeel in een horecagelegenheid aan de Sint Janstraat in Uden mishandeld. Door drankgebruik wist de aangever niet te vertellen wat er precies was voorg evallen. De man liep hierbij een verwonding aan zijn wenkbrauw op. De politie onderzoekt de zaak.

FL. 390,= BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is een 35-jarige automobilist uit Uden op de Nieuwe Markt in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod en een boete van Fl. 390,=.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 3435 '
Lees ook