Dinsdag 16 Februari

UDENAAR AANGEHOUDEN

De politie van Uden heeft maandagavond rond 21.00 uur een 41-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man schopte op de Markt een agent die aldaar met enkele collega's probeerde te bemiddelen bij een ruzie. De politieman weerde de trap af en raakte daarbij licht gewond aan zijn hand. Nadat proces verbaal tegen hem was opgemaakt is de man weer in vrijheid gesteld. In het kader van het zogenaamde Lik op Stukbeleid dat door het Openbaar Ministerie wordt gevoerd krijgt de man een boete van vijfhonderd gulden.

WONINGINBRAAK, UDEN

Maandag is ingebroken in een woning aan de Eikenwal. De dader(s) kwam(en) binnen door een raam te forceren. Uit de woning zijn enkele zilveren gebruiksvoorwerpen en een onbekend geldbedrag weggenomen.

VERDUISTERING IN DIENSTBETREKKING, VEGHEL

De politie van Veghel heeft maandagavond een 54-jarige inwoner van Zeeland aangehouden. De man wordt er van verdacht diverse goederen vanuit het bedrijf waar hij werkzaam is te hebben verduisterd. Het gaat hier om diverse levensmiddelen en schoonmaakartikelen waarvan de totale waarde niet bekend is. Deze had hij in de kofferruimte van zijn auto liggen.

AUTO TEGEN BOOM, ERP

Een 21-jarige automobiliste uit Beek en Donk is dinsdag kort na middernacht met haar auto op het Kraanmeer te Erp tegen een boom gebotst en daarna met haar auto over een sloot in een weiland tot stilstand gekomen. De bestuurster verloor vermoedelijk tengevolge van de hoge snelheid de macht over het stuur. Zij is overgebracht naar het Sint Josephziekenhuis in Veghel doch bleek aan het ongeval alleen wat kneuzingen te hebben overgehouden. Omdat van het weiland ook het hekwerk werd vernield wisten enkele herten uit het weiland te ontsnappen. Deze lieten zich niet vangen.

AANHOUDING I.V.M. MISHANDELING, ZEELAND

De politie van Uden heeft in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01.30 uur een 15-jarige inwoonster van Deursen aangehouden. Het meisje wordt er van verdacht in een horecagelegenheid in Zeeland een leeftijdgenote uit Demen diverse keren met een kapot bierglas te hebben geslagen. Het slachtoffer liep hierbij een snijwond op aan haar lip. Omdat het meisje de slagen met haar arm afweerde raakte zij ook gewond aan haar arm. Zij moest zich hiervoor onder doktersbehandeling stellen. Medewerkers van de zaak hielden de verdachten aan en leverde haar over aan de politie. De verdachte is ingesloten. Verdachte en slachtoffer kenden elkaar van de basisschool waar het tussen hen beiden in het verleden al niet boterde. Toevallig kwamen zij elkaar in Zeeland tijdens carnaval tegen waarna de verdachte zonder aanleiding het slachtoffer mishandelde.

RUIT VERNIELD, BOEKEL

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag op het Sint Agathaplein in Boekel een winkelruit vernield. De ruit, met een afmeting van 4 x 2,5 meter werd vermoedelijk met behulp van een scherp voorwerp stuk geslagen.

AANHOUDING, UDEN

De politie van Uden heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 25-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man wordt er van verdacht een ruit te hebben vernield van een cafe aan de Markt aldaar. Hij is voor nader verhoor ingesloten.

AANHOUDING I.V.M. ZWARE MISHANDELING, UDEN

De politie van Uden heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 19-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man sloeg omstreeks 03.15 uur in een cafe aan de Udense Markt een 20-jarige plaatsgenoot met een bierglas in het gezicht. Het slachtoffer moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen in het Sint Josephziekenhuis in Veghel. De oorzaak van de mishandeling is waarschijnlijk gelegen in het feit dat het slachtoffer zwarte kleding droeg hetgeen de verdachte kennelijk niet aanstond. De verdachte is in verzekering gesteld.

AANHOUDING VERNIELING, UDEN

De politie van Uden heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Leeuweriksweg een 18-jarige Udenaar aangehouden. De jongeman stond op een fiets te dansen die dientengevolge totaal vernield werd. Na het opmaken van een proces verbaal is hij weer heengezonden.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 4163 '
Lees ook