Vrijdag 8 Januari

WINKELDIEF AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag is in een sportwinkel aan de Pensmarkt in 's-Hertogenbosch een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Een beveiligingsmedewerker had gezien dat de man met drie trainingspakken een paskamer in liep en er korte tijd later met twee naar buiten kwam. Het derde trainingspak, met een waarde van f. 150,00 had hij in zijn rugzak gestoken. Hij is overgedragen aan de politie, die proces-verbaal heeft opgemaakt.

MET VERKEERSPAAL AAN DE HAAL ('s-Hertogenbosch)

Twee studenten, 20 en 21 jaar, liepen afgelopen nacht over de Minderbroederstraat en droegen gezamenlijk een verkeerspaal met daaraan een drietal verkeersborden. Zij liepen daarmee twee surveillerende agenten tegen het lijf die het duo met de verkeerspaal meenamen naar het politiebureau voor nader onderzoek. Het tweetal verklaarde de paal te hebben "gevonden" op de Parade en dat deze reeds uit de grond was gehaald. Hun voornemen was de paal mee te nemen naar het studentenhuis en daar neer te zetten.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL (Engelen)

Vanmorgen is een 28-jarige vrouw uit Engelen op de Haverlij in haar woonplaats gewond geraakt. Zij reed met een bromfiets over de Haverlij en kwam daar in botsing met een 18-jarige snorfietser uit 's-Hertogenbosch. Laatstbedoelde reed tegen het verkeer in. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 1485 '
Lees ook