Donderdag 8 April

AUTO VERNIELD ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond zijn vernielingen aangericht aan een aan de Eerste Reitsedreef geparkeerde personenauto. Volgens een getuige zouden de vernielingen zijn aangebracht door twee personen op een rode bromscooter die daarna weggereden zijn. Van de auto is de voorruit vernield en in een portier was een deuk getrapt.

ALCOHOL EN VERKEER (Hintham)

Een 48-jarige automobiliste uit Hintham kreeg afgelopen nacht op de Jan Heijmanslaan in zijn woonplaats een proces-verbaal voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL ('s-Hertogenbosch)

Vanmorgen vond er op de Hervensebaan een verkeersongeval waarbij een 57-jarige motorrijder uit Nuland in botsing kwam met 12-jarige fietser uit 's-Hertogenbosch. De motorrijder reed over genoemde weg komende uit de richting van de Bruistensingel. De fietser stak onverwachts de rijbaan over waardoor de motorrijder uit moest wijken en ten val kwam in zijn slip nam hij de fietser mee. De bestuurder van de motorfiets kwam er met wat schaafwonden vanaf. De fietser liep een lichte hersenschudding op en een gekneusde enkel.

VALS BANKBILJET ('s-Hertogenbosch)

Vanmiddag heeft een bank aan het Burgemeester Loeffplein in 's-Hertogenbosch aangifte gedaan van het aanbieden van een vals bankbiljet. Het gaat hierbij om een vals biljet van Fl. 250,= , dat vermoedelijk tussen dinsdag 6 april en heden is aangeboden.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 1494 '
Lees ook