Woensdag 18 Augustus

DRUGSOVERLAST ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is tegen een 30-jarige Ossenaar proces-verbaal opgemaakt. De man zat zich in een portiek aan de Barbaraplaats in te spuiten met verdovende middelen.

F. 390,00 BOETE (Drunen)

Een glaasje alcohol teveel kwam een36-jarige vrouw uit Heusden afgelopen nacht duur te staan. Zij kreeg een geldboete van f. 390,00. De vrouw reed met haar auto over de Lipsstraat in Drunen waar zij te maken kreeg met een politiecontrole. De ademanalyse wees uit de limiet licht werd overschreden.

BEROOFD ('s-Hertogenbosch)

Een 17-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch is vanmorgen omstreeks kwart over zes door twee hem onbekende jongens beroofd. Zij namen hem een portemonnee met ruim f. 300,00 en zijn horloge af. De jongen had het geld net gepind uit een geldautomaat aan het Rivierenplein. Men heeft hem waarschijnlijk geobserveerd, want op de nabij gelegen IJsselsingel werd hij door het onbekende tweetal vastgepakt en tegen de muur aangegooid. Een poging ook de zegelring van zijn vinger af te trekken mislukte.

DIEFSTAL KOFFIE ('s-Hertogenbosch)

In een winkel aan de Chr. Huygensweg zijn vanmiddag door een 38-jarige vrouw zonder woon- of verblijfplaats ten minste 10 pakken koffie gestolen. De vrouw wist de ontkomen maar kon later, aan de hand van haar aan de politie verstrekte signalement, worden aangehouden. De vrouw was toen niet meer in het bezit van de koffie. Zij verklaarde deze inmiddels te hebben verkocht.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 1538 '
Lees ook