Maandag 26 April

VERKEERSONGEVAL TGV ALCOHOLGEBRUIK (Oudheusden)

Zondagavond vond er op de kruising van de Herptseweg met de Kasteellaan in Oudheusden een aanrijding plaats waarbij twee personenauto's betrokken waren. Een 35-jarige automobilist uit Heusden reed over de Herptseweg en sloeg op de kruising met de Kastellaan rechtsaf. Bij het inrijden van de Kasteellaan werd hij van achteren aangereden door een 25-jarige automobilist uit Oudheusden. De 25-jarige man bleek behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank te zijn en kreeg van de bij de aanrijding geroepen politiemensen een proces-verbaal

VERNIELING ('s-Hertogenbosch)

Een 26-jarige Bosschenaar vernielde afgelopen nacht een ruit van een horecagelegenheid aan de Torenstraat. De eigenaar van de zaak was daarvan getuige en sprak de man aan. Deze wilde de eigenaar daarop te lijf gaan. De verdachte kon echter tot rust gebracht worden waarna hij kon worden overgedragen aan de politie. Deze heeft de Bosschenaar ingesloten.

RIJDEN TIJDENS ONTZEGGING ('s-Hertogenbosch)

Een 22 jarige inwoner van 's-Hertogenbosch is afgelopen nacht bekeurd omdat hij met een auto over de Hervensebaan reed terwijl zijn rijbewijs door Justitie was ingevorderd. Bovendien bleek de uitlaat van de auto niet in orde en was de auto niet meer APK gekeurd.

WONINGINBREKERS AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

De politie van 's-Hertogenbosch heeft afgelopen donderdag, 22 april twee Bosschenaren, 25 en 53 jaar oud, aangehouden op verdenking van woninginbraken. Het tweetal wordt er van verdacht inbraken te hebben gepleegd en pogingen daartoe hebben ondernomen in Geffen, Nistelrode, Heesch, Best en Boxtel. Beiden zijn vandaag voorgeleid aan de officier van justitie in 's-Hertogenbosch en in bewaring gesteld. Het tweetal wordt er van verdacht nog meerdere woninginbraken op hun concto te hebben hetgeen uit verder onderzoek nog zal moeten blijken.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 1964 '
Lees ook