Zondag 19 December

WINKELDIEFSTAL (Den Bosch)

Zaterdagmiddag is een 44-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij werd in een winkel aan de Helftheuvelpassage in Den Bosch betrapt toen hij kleding en schoenen wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

BEKEURD VOOR AFSTEKEN VUURWERK (Den Bosch)

Zaterdagmiddag is een 20-jarige Bosschenaar bekeurd omdat hij vuurwerk afstak bij een winkel in de Vughterstraat in Den Bosch. hij kreeg een boete van fl. 110,-.

AUTO GESTOLEN

Zaterdagavond is vanaf de Herman Moerkerklaan in Den Bosch een grijze Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is PB-62-SP.

INBRAAK WONING (Den Bosch)

Zaterdag is ingebroken in een woning aan de Sint Corneliusweg in Den Bosch. Een deur van de woning werd opengebroken. Enkele sieraden en een geldbedrag van enkele duizenden guldens werd gestolen.

HEB 'T LEF. WAPENS WEG !

In de nacht van zaterdag op zondag zijn op verschillende plaatsen in Den Bosch en Heusden controles gehouden in het kader van de actie "Heb 't lef. Wapens weg!". Enkele honderden auto's zijn gecontroleerd en de inzittenden aangesproken. Door de jongeren zijn een aantal slagwapens en een busje traangas ingeleverd. Zowel de jongeren als de ouderen reageerden positief op de controles. Men had de indruk dat de veiligheid hierdoor werd verhoogd.

VERNIELING LANTAARNPALEN (Vught)

In de nacht van zaterdag op zondag zijn vier jongens van 16 en 17 jaar uit Vught aangehouden. Het viertal had enkele lantaarnpalen aan de Bosscheweg in Vught vernield. Het viertal is overgedragen aan het bureau HALT.

MAN AANGETROFFEN (Den Bosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 31-jarige man uit Tilburg bewusteloos op de Lepelstraat in Den Bosch aangetroffen. Onbekend is wat er is gebeurd. De man is overgebracht naar een ziekenhuis.

INBRAAK WONING (Vlijmen)

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Brederostraat in Vlijmen. Een schuur werd opengebroken, waardoor men in de woning kon komen. Een videocamera, sieraden, cd's tatoeage apparatuur en geld werd gestolen.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2148 '
Lees ook