Vrijdag 19 Februari

WINKELDIEFSTAL (Vlijmen)

Terzake diefstal van een potje bestrijdingsmiddel uit een winkel aan de Achterstraat in Vlijmen kreeg een 26-jarige inwoner van Haarsteeg een geldboete opgelegd van f. 250,00. De man werd bij de diefstal betrapt en overgedragen aan de politie.

WINKELDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

In een winkel aan het Rivierenplein in 's-Hertogenbosch zijn vanmorgen een 34-jarige man jaar en een 36-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden wegens winkeldiefstal. De vrouw had twee pakken vis onder haar rokken verstopt en wilde daarmee ongezien de winkel verlaten. De man wordt er van verdacht haar daarbij behulpzaam te zijn geweest. Beiden zijn overgedragen aan de politie.

AANRIJDING MET LETSEL ('s-Hertogenbosch)

Donderdagavond is een 27-jarige bromfietsbestuurder in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van het Wielsem met de Hambakenweg. De man werd bij het oversteken van de rijbaan van het Wielsem geschept door een vanaf die weg de kruising naderende 29-jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch. Het bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens meerdere getuigen zou de bromfietser door het rode verkeerslicht zijn gereden.

SNELHEIDSCONTROLE (Hintham)

Tijdens een donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur gehouden snelheidscontrole op de Jan Heijmanslaan in Hintham zijn 50 processen-verbaal opgemaakt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/uur, terwijl slechts 50 km/uur is toegestaan. Tegen twee automobilisten is binnen het tijdsbestek van 2 uur zelfs twee keer proces-verbaal opgemaakt terzake te snel rijden.

AUTODIEVEN ACTIEF ('s-Hertogenbosch)

Bij de politie is vanmorgen door vijf benadeelden aangifte gedaan van diefstal van hun auto's. De voertuigen verdwenen vanaf het parkeerterrein aan de Brabanthallen (Renault bestel), de Ereprijsstraat (Opel Kadett), Abel Tasmanstraat (Opel Kadett) en het Thorbeckeplantsoen (Volkswagen Golf en een BMW Touring). De Renault bestel is teruggevonden in een sloot aan het Kruiskamppad in 's-Hertogenbosch terwijl de BMW touring in Den Haag was achtergelaten en teruggevonden.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2228 '
Lees ook