Maandag 21 Juni

PERSBERICHT

POLITIE BRABANT-NOORD

DISTRICT DEN BOSCH

's-Hertogenbosch, 21 juni 1999

DAKLOZE BEKEURD ('s-Hertogenbosch)

Een 33-jarige dakloze man is zondagavond bekeurd terzake het slapen in een portiek van een wooncomplex aan het St.Geertruikerkhof.

DRONKEN ACHTER HET STUUR (Rosmalen)

Een 54-jarige inwoner van Vaassen is zondagavond op de Graafsebaan in Rosmalen bekeurd omdat hij na aanzienlijk alcoholgebruik toch achter het stuur van zijn auto was gekropen. De blaasproef op het politiebureau gaf een promillage van 2,2 ? aan. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

BEDRIJFSINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Mayweg in 's-Hertogenbosch. De daders zijn het pand binnen gedrongen via een dakkoepel. Binnen is een kluis geforceerd. De inhoud daarvan is niet bekend.

INBRAAK IN SCHAFTKEET ('s-Hertogenbosch)

Vanmorgen werd ontdekt dat men in het afgelopen weekeinde had ingebroken in een aan de Eendenkooi in 's-Hertogenbosch staande schaftkeet. Er was een raam geforceerd. Er worden twee messen van een maaimachine en een baal koffie vermist.

VERKEERSONGEVAL ('s-Hertogenbosch)

Een 19-jarige bromfietsster uit Vught raakte vanmorgen gewond toen zij in een bocht van het fietspad van de Hekellaan tegen de stoeprand aanreed en ten val kwam. Zij is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

INBRAAK IN SPORTCOMPLEX (Drunen)

In een sportcomplex aan de Sportlaan in Drunen is vermoedelijk afgelopen nacht ingebroken. Na het vernielen van een ruit is men binnengedrongen en heeft men diverse ruimtes doorzocht. Niet bekend is of er goederen weggenomen zijn.

DIEFSTAL (Vlijmen)

Vanaf een landbouwterrein aan de Vendreef in Vlijmen is tussen zaterdagmiddag en zondagmorgen een zogenaamd knalapparaat met bijbehoren tijdklok en gasfles gestolen. Het apparaat dient ter verjaging van vogels van het terrein. De schade beloopt rond de f. 1000,00.

AUTO GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is vanaf de Sigarenmakerstraat in 's-Hertogenbosch een groene personenauto van het merk Ford, type Galaxy en voorzien van het kenteken TJ-HD-94 gestolen.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2250 '
Lees ook