Maandag 27 December

DIEFSTAL VANAF BEDRIJVENTERREIN ('s-Hertogenbosch)

Vanaf een bedrijventerrein aan de Tweeling in 's-Hertogenbosch zijn tussen vrijdagmiddag en zondagavond een aanhangwagen en een Vloerspeciemixer gestolen. De waarde van deze goederen bedraagt ongeveer f. 45.000,--. Een poort van een rondom het terrein staand hekwerk bleek te zijn opgetild waardoor deze geopend kon worden.

WEIGERING BLAASPROEF ('s-Hertogenbosch)

Een 24-jarige inwoner van Schijndel weigerde afgelopen nacht mee te werken aan een blaastest. Op het politiebureau bleek bovendien dat het rijbewijs van de man wegens het rijden onder invloed op 28 september was ingevorderd. De man reed in zijn auto met gedoofde lichten over de Berlicumseweg in Maliskamp en werd door de politie gecontroleerd. Hij bleek alcoholhoudende drank gebruikt te hebben. De auto waarin hij reed is in beslag genomen.

INBRAAK (Drunen)

In een kantoorpand aan de Grotestraat in Drunen is afgelopen weekeinde ingebroken. Er wordt computerapparatuur en een laserprinter vermist.

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Vanaf de Parade in 's-Hertogenbosch is zondagavond een groene Mercedes 200 met het kenteken JF-PN-67 gestolen.

WAPENINLEVERACTIE IN DISTRICT DEN BOSCH SUCCESVOL ('s-Hertogenbosch)

De inleveractie van slag- en steekwapens in het kader van de landelijke actie "Heb 't Lef, wapens weg" is in het district Den Bosch (gemeenten 's-Hertogenbosch en Heusden) succesvol verlopen. Tijdens de actieperiode die duurde van 13 tot en met 24 december zijn in totaal 150 wapens ingeleverd. 137 wapens vielen onder het zogenaamde 'generaal pardon'. Dat wil zeggen dat het hier gaat om slag- en steekwapens die anoniem en zonder stafvervolging konden worden ingeleverd. De overige wapens betroffen vuurwapens, alarmpistolen, replica's van pistolen, traangasbusjes en luchtdrukpistolen en munitie.

Ingeleverde slag- en steekwapens 5 Stiletto's, 11Valmessen, 22 Vlindermessen, 2 Slagersmessen, 27Dolken en dolkmessen, 32 Overige messen, 5 Boksbeugels, 10 Werpsterren, 2 Kapmessen, 4 Ploertendoders, 15 overige slagwapens, 2 Hakbijlen

Overigen 2 alarmpistolen, 5 gasdrukpistolen, 2 busjes traangas, 2 airsoftguns, 1 grendelgeweer, 1 flobertgeweer, diverse soorten munitie

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2312 '
Lees ook