Dinsdag 9 Februari

GETUIGEN GEZOCHT VAN AANRANDING

Op 20 januari rond 20.15 uur is op de Overlaatweg in Drunen een 14-jarige meisje uit Waalwijk aangerand door drie jongens. Zij fietste bij de bushalte op de Overlaat in Drunen toen ze van haar fiets werd getrokken. Drie jongens betastten haar onzedelijk en bedreigden haar. Het meisje kon ontvluchten. Het gaat om drie jongens met normaal postuur, lengte 1.75 meter. Ze hebben donker haar en een smal gelaat. Ze droegen alledrie donkerkleurige bomberjacks. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanranding. Zij kunnen bellen met het bureau Drunen 0416-371234.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

In een winkel aan de Erasmusstraat in Den Bosch is maandagmiddag een 21-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die een pakje shag had gestolen. Ze krijgt een dagvaarding uitgereikt.

In een winkel aan de Stationsstraat in Drunen is maandagmiddag een 28-jarige man uit Rosmalen aangehouden die 13 tubes paardenontwormingsmiddel van fl. 27,50 per stuk.

DIEFSTAL AUTO

Maandagmiddag is er vanaf de Edisonstraat in Den Bosch een rode Opel Kadett met het kenteken XN-12-BP gestolen.

INBRAKEN

In een woning aan de Philips de Goedestraat in Den Bosch is maandagavond ingebroken. Een deur werd geforceerd. Uit de woning is onder meer een computer gestolen.

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan Dr. Van Beurdenstraat in Den Bosch. Een deur werd geforceerd. Uit de woning is onder meer een stereocombinatie gestolen.

In een gebouw aan de Maastrichtseweg in Den Bosch is in de nacht van maadag op dinsdag ingebroken. Een raam werd geforceerd. Voor zover bekend is er een computer ontvreemd.

In de nacht van maandag op dinsdag is in een woning aan de Vliertwijksestraat in Kruisstraat ingebroken. Een deur van de woning werd geforceerd. Tot nu bekend is een portemonnee gestolen. Vermoedelijk zijn de inbreker(s) gestoord door de bewoners. In de nacht van maandag op dinsdag is in een woning aan de Kruisstraat in Kruisstraat ingebroken. Via de gaatjesboormethode werd een keukenraam geopend. Er zijn paspoorten en cheques gestolen. In een woning aan de Vliertwijksestraat in Kruisstraat werd op dezelfde wijze ingebroken. Er werd een nog onbekend geldbedrag weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2333 '
Lees ook