Dinsdag 24 Augustus

BEDRIJFSINBRAAK (Rosmalen)

Afgelopen is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Graafsebaan. Er is een ruit ingegooid waarna men uit het pand diverse goederen, waaronder autoradio's en GSM-toestellen heeft weggenomen.

BEDRIJFSINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Rietveldenweg. Met een auto is een etalageruit kapot gedrukt waarna men, volgens ooggetuigen, even binnen is geweest. Niet bekend is of er door de inbrekers iets is meegenomen.

GESTOLEN AUTO IN BRAND (Rosmalen)

Aan de Vlietdijk in Rosmalen is afgelopen nacht een brandende Volkswagen Golf aangetroffen. De auto ging geheel verloren. Onderzoek wees uit dat de auto een dag eerder in Oss was gestolen.

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Vanaf de Admiraliteitslaan in afgelopen nacht een grijze Renault Clio gestolen met het kenteken DX-TR-65.

HORECASLUITING ('s-Hertogenbosch)

Tegen de 29-jarige uitbaatster van een horecagelegenheid aan de Korte Putstraat is afgelopen nacht proces-verbaal opgemaakt. De zaak was om 02.20 uur nog voor het publiek geopend.

BEROOFD ('s-Hertogenbosch)

Een 26-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch is maandagavond op de Visstraat door twee mannen beroofd van enkele honderden guldens. Het slachtoffer kreeg daarbij enkele rake klappen en raakte gewond aan het gelaat.

MET MES GESTOKEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 25-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch na een ruzie met een familielid op de Markt enkele keren met een mes gestoken. Hij liep daarbij licht letsel op aan het hoofd en oor. Het slachtoffer deed maandagavond pas aangifte.

WINKELDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

In een winkel aan de Arena is vanmorgen een 35-jarige Bosschenaar aangehouden. De man had twee aanstekers en veertien pakjes luchtverfrisser onder zijn jas gestopt en was daarmee de winkel uitgelopen. Hij werd door winkelpersoneel betrapt en overgedragen aan de politie.

VISUITRUSTING GESTOLEN (Haarsteeg)

Vanmiddag is uit een aan de Brugkamp in Haarsteeg geparkeerd staande auto een complete hengeluitrusting, bestaande uit 4 werkhengels met molens een viskoffer met visattributen, een 12 meter lange oversteekhengel en een waadbroek, gestolen. De waarde van de goederen wordt geschat op f. 3500,00.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2350 '


Lees ook