Woensdag 15 December

DRONKEN EX TRAPT RUIT VOORDEUR IN ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is een 52-jarige man aangehouden voor vernieling en huisvredebreuk in de woning van zijn 52-jarige ex-vriendin aan de Copernicuslaan in 's-Hertogenbosch. De man was in een dronken bui naar de woning van de vrouw gegaan en wilde naar binnen. Een 32-jarige zoon van de vrouw maakte de man kenbaar dat hij niet binnen mocht. De verdachte trapte de ruit van de voordeur in en ging toch naar binnen. Op vordering van de 32-jarige man wilde hij de woning niet meer uit en legde zich te slapen op de bank. De politie hield de man aan en sloot hem voor nader onderzoek in.

BEROOFD VAN KERSTPAKKET ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is een 41-jarige Bosschenaar op Station-Oost in 's-Hertogenbosch beroofd van zijn kerstpakket. Het licht verstandelijk gehandicapte slachtoffer werd op het perron van het station door twee mannen met een mes bedreigd en gedwongen zijn kerstpakket af te geven. De daders gingen er met een gereedstaande auto vandoor.

DIEFSTAL PARFUM ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag heeft een onbekende man bij een winkel aan de Hooge Steenweg in 's-Hertogenbosch een flesje parfum van het merk Laura Biagiotte ontvreemd. Op het moment dat hij de winkel verliet, ging het alarm af. Een beveiligingsmedewerker sprak de onbekende buiten aan, de verdachte ging er op een bromscooter vandoor.

AUTODIEFSTALLEN ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is bij de Helftheuvelpassage in 's-Hertogenbosch een groene Mercedes 250 D met het kenteken GH-FS-26 ontvreemd. --

Van dinsdag op woensdag is vanaf het Vonk en Vlamterrein aan de Limietlaan in 's-Hertogenbosch een rode Ford Fiesta, type 1.1, met het kenteken GX-DL-34 ontvreemd.

VUURWERKOVERLAST ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond hebben surveillerende agenten op de Fleringen in 's-Hertogenbosch twee 12-jarige buurtgenootjes aangehouden voor het afsteken van strijkers. Het tweetal fietste door de wijk en stak her een der een strijker af. Het vuurwerk is inbeslaggenomen en het tweetal zal alternatief worden bestraft via BURO HALT. De ouders van het tweetal zijn ingelicht.

INBRAAK IN BERGING ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is ingebroken in een berging van een woning aan de Sumatrastraat in 's-Hertogenbosch. Uit de schuur zijn o.a. twee fietsen en een hogedrukreiniger ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2410 '
Lees ook