Maandag 4 Januari

RECHERCHEBIJSTANDSTEAM VOOR ONDERZOEK ONTPLOFTE HANDGRANAAT (

's-Hertogenbosch) Naar aanleiding van de zondagavond ontplofte handgranaat die grote schade aanrichtte in het politiebureau aan de Vogelstraat in 's-Hertogenbosch is vanmorgen een Recherchebijstandsteam bijeen geroepen. In eerste instantie zullen zes rechercheurs fulltime met het onderzoek bezig gaan. Vanmorgen is het team verder gegaan met een buurtonderzoek en het horen van getuigen. Door publicaties in de media hebben zich inmiddels meerdere mensen gemeld die menen iets gezien te hebben dat relevant is voor het onderzoek. Eventueel andere getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Den Bosch 073-6991699.

INBRAAK SCHOENENZAAK (Rosmalen)

Tussen zaterdag en maandagmiddag is ingebroken in een schoenenzaak aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Uit het pand zijn o.a. geld en enkele honderden paren schoenen weggenomen.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag heeft een beveiligingsemployee bij een schoenenzaak aan de Gruttostraat in 's-Hertogenbosch een 31-jarige Bosschenaar betrapt op diefstal. De verdachte probeerde schoenen weg te nemen zonder te betalen. De man is overgedragen aan de politie die proces-verbaal opmaakte.

WONINGINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Beethovenlaan in 's-Hertogenbosch. Toegang is verkregen door het forceren van een raam. Uit de woning zijn o.a. sieraden en geld ontvreemd.

WONINGINBRAAK (Vlijmen)

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Morselaan in Vlijmen. Toegang is verkregen door het forceren van een raam. Uit het huis zijn o.a. sieraden en een fototoestel ontvreemd.

DIEFSTAL AUTO ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is vanaf een parkeerterrein aan de Erasmusstraat in 's-Hertogenbosch een rode Opel Kadett met kenteken XJ-23-SY ontvreemd.

BROMFIETSER GEWOND ('s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is een 17-jarige Bosschenaar gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Harendonkweg met de Bruistensingel in 's-Hertogenbosch. Het slachtoffer reed met zijn bromfiets over de Bruistensingel en is vermoedelijk door rood licht gereden. Een 33-jarige Bossche automobilist kon komende vanaf de Harendonk-weg niet meer tijdig stoppen. De bromfietser is met een gebroken sleutelbeen naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2415 '
Lees ook