Woensdag 24 Februari

SCHENNISPLEGER (Rosmalen)

Dinsdagavond is op het NS-station Rosmalen een 35-jarige man zonder woon- of verblijfplaats aangehouden. De man zat zich in een wachtruimte op het perron te bevredigen terwijl op het perron treinreizigers stonden te wachten. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

KOE ONTSNAPT('s-Hertogenbosch)

Gisteravond kon de politie in samenwerking met een aantal buurtbewoners een losgebroken koe insluiten op de Parallelweg van de Oude Vlijmenseweg. Het dier moest middels een schot met een verdovingsgeweer tot kalmte gemaand worden. Het duurde vervolgens nog ruim een half uur voordat het beest kon worden "geruimd". Het dier was vanaf het terrein van de Brabanthallen zelfstandig aan de wandel gegaan. Op de Oude Engelenseweg liep zij tegen een daar rijdende bestelauto, geladen met 6 kleuren tv's. De auto en de tv's liepen daarbij behoorlijke schade op.

AUTO UITGEBRAND ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is aan de Bruistensingel in 's-Hertogenbosch een Opel Kadett in brand gestoken. De auto is de avond er voor elders in 's-Hertogenbosch gestolen.

COCAINE IN WONING ('s-Hertogenbosch)

Tijdens een huiszoeking in een woning aan de Willem Deckersstraat in 's-Hertogenbosch is gisteravond ongeveer 80 gram cocaine aangetroffen. De beide bewoners, 33-jarige man en een 32 jarige vrouw zijn aangehouden. De vrouw is later op de dag in vrijheid en de man in verzekering gesteld. Naar de herkomst van enkele in de woning aangetroffen goederen wordt een nader onderzoek ingesteld.

WONINGINBRAKEN (Rosmalen)

In twee in aanbouw zijnde woningen aan de Canadasingel in Rosmalen is vermoedelijk afgelopen nacht ingebroken. Er zijn twee meterkasten, 1 kunststof douchebak, twee elektrische kachels, enkele bouwlampen en een gereedschapskist weggenomen.

VERKEERSCONTROLE (Oudheusden)

Vanmorgen tussen 10.30 uur en 11.45 uur is op de Vestingstraat in Oudheusden een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 21 voertuigen gecontroleerd. Zeven automobilisten zijn bekeurd omdat zij de gordel niet droegen.

VERKEERSCONTROLE (Rosmalen)

Op de Lunerkampweg en de Blokkenweg zijn vanmorgen 17 bestuurders bekeurd omdat zij in strijd handelden met een daar geldende geslotenverklaring. Op de Graafsebaan kregen 4 automobilisten een proces-verbaal voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Een 33-jarige inwoner van Maliskamp bracht met de auto zijn kinderen naar school en bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2547 '
Lees ook