Dinsdag 2 Maart

POGING BEROVING ('s-Hertogenbosch)

Een 50-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch deed maandagavond aangifte van een poging tot beroving in de wijk Boschveld in haar woonplaats. De juiste plaatsaanduiding is niet bekend geworden. De vrouw werd op straat door een onbekende man bij de schouder gepakt en eiste haar geld. Toen de vrouw vertelde geen geld bij zich te hebben kreeg zij enkele klappen in het gezicht. Zij kwam ten val. Nadat de man haar nog enkele verwensingen naar het hoofd had geslingerd is hij weggelopen.

ROOKSCHADE (Oudheusden)

Een woning aan de Willem Alexanderstraat in Oudheusden liep maandagavond rookschade op. De bewoonster had in de slaapkamer op de eerste verdieping een kledingstuk over een halogeenlamp gehangen. Door de hitte vloog dit kledingstuk in brand. Zij ontdekte het vuur tijdig en kon dit zelf blussen. De hulp van de ter plaatse gekomen brandweer en politie bleek niet meer noodzakelijk.

COMPUTERS UIT AUTO'S GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond zijn uit twee aan de Burgemeester Burgerslaan en het Hinthamereinde in 's-Hertogenbosch geparkeerde personenauto's laptop computers gestolen. De computers werden door de bestuurders in de auto achtergelaten met alle gevolgen van dien.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN (Vlijmen)

Maandagavond is op de Pieter Bruegelstraat in Vlijmen een van diefstal afkomstige Opel Kadett aangetroffen. De auto bleek op 14 januari in 's-Hertogenbosch te zijn gestolen.

OPEL KADETT IN TREK BIJ AUTODIEVEN ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond en de daarop volgende nacht zijn op zes verschillende plaatsen in 's-Hertogenbosch personenauto's van het merk Opel Kadett gestolen. Straat kleur kenteken Sportlaan grijs SJ-34-NF Sportlaan grijs XR-70-XP Brabantlaan lichtgroen NT-38-XK Carolushof roodbruin KF-80-HN Aartshertogenlaan blauw/grijs NP-81-ZZ Baden Powellstraat wit SK-46-DJ Op de Baden Powellstraat is een in Best gestolen Opel Kadett aangetroffe. De auto is veilig gesteld.

WINKELDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Vanmorgen is een 32-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch door een personeelslid van een winkel aan de Hooge Steenweg aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man bleek 4 sweaters ter waarde van f. 99,95 per stuk uit de winkel te hebben ontvreemd. Hij is overgedragen aan de politie.

DIEFSTAL GEITENBOK ('s-Hertogenbosch)

Uit het gemeentelijk dierenparkje aan de Ploossche Plas is vermoedelijk maandagavond een geitenbok gestolen. De diefstal werd vanmorgen ontdekt.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2549 '
Lees ook