Woensdag 1 September

VERDACHTEN BEROVING AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond zijn op het Emmaplein in 's-Hertogenbosch een 33- en 36-jarige inwoner uit die plaats aangehouden als verdacht van beroving van een 34-jarige Ossenaar. Het tweetal zou het slachtoffer hebben vastgepakt en gedwongen hebben kleding uit te trekken om te kijken of hij geld bij zich had. Uiteindelijk wilden de verdachten er met enkele guldens vandoor gaan. De inmiddels gewaarschuwde politie kon het tweetal terplaatse aanhouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

DIEFSTAL TRUIEN (Rosmalen)

Dinsdagmiddag hebben twee mannen op een paars/blauwe scooter bij een kledingzaak aan de Dorpsstraat in Rosmalen een drietal truien weggenomen. Het tweetal pakte truien ter waarde van ongeveer Fl.600,= uit stellingen vlakbij de ingang en gingen er op de bromscooter vandoor.

CONTROLE DRUGS- EN ALCOHOLGEBRUIK ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond zijn bij controles op gebruik van alcohol en drugs op de openbare weg negen verdachten bekeurd. Brede Haven 1 persoon gebruik van alcohol Stationsweg 2 personen gebruik van alcohol Barbaraplaats 4 personen gebruik van drugs 1 persoon voor slapen in een portiek Handelskade 1 persoon voor het slapen in een portiek De druggebruikers waren afkomstig van buiten 's-Hertogenbosch, de andere overtreders kwamen allen uit 's-Hertogenbosch.

FL. 240,= BOETE VOOR WINKELDIEF (Drunen)

Woensdagmorgen is een 29-jarige Drunenaar bij een bouwmarkt aan de Christiaan Huijgensstraat in Drunen betrapt op winkeldiefstal. Hij kreeg een geldboete van Fl. 240,=. Het alarm ging af toen de man de winkel verliet. Bij controle bleek hij slechts een gedeelte van zijn goederen te hebben afgerekend.

SCHENNISPLEGER (Heusden)

Woensdagmiddag zijn twee zevenjarige meisjes bij de stadswallen aan de Wijksestraat in Heusden slachtoffer geworden van een schennispleger. Een circa 18-jarige blonde jongen liet zijn geslachtsdeel aan de meisjes zien en nodigde hen uit naar hem toe te komen. De meisjes zijn geschrokken naar huis gelopen.

ZAKKENROLLERIJ ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is in een winkel aan de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch de portemonnee van een 54-jarige Bossche uit haar tas gerold. De vrouw bemerkte de diefstal toen zij bij de kassa wilde afrekenen. Er zat een gering geldbedrag in de portemonnee.

AUTODIEFSTAL (Vlijmen)

Dinsdagavond is op de Jonkheer de la Courtstraat in Vlijmen een groene Mercedes met het kenteken JP-FN-55 ontvreemd.

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is vanaf de Admiraliteitslaan in 's-Hertogenbosch een groene Mercedes 250 D automaat ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2723 '
Lees ook