Vrijdag 12 Maart

VERDACHTEN WINKELDIEFSTAL AANGEHOUDEN

In een winkel aan de Helftheuvelpassage is donderdag middag een 43-jarige man en een 44-jarige vrouw, beiden uit Den Bosch, aangehouden die verdacht worden van het plegen van een winkeldiefstal. De man nam een verzorgingsproduct en etenswaar mee. Beiden kregen een winkelverbod.

INBRAAK IN BEDRIJF

In een bedrijf aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen is donderdagavond ingebroken. Een raam werd geforceerd. Voor zover bekend is er niets weggenomen. Waarschijnlijk werden de dader(s) gestoord door het alarm. In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Weerdkampseweg in Den Bosch. Door verbreking van een toegangsdeur kwam(en) de inbreker(s) binnen. Uit het bedrijf werd een geldbedrag van enkele duizenden guldens gestolen. In een bedrijf aan de Heinis in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag in gebroken. Een raam van het pand werd vernield. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen.

DRONKEN ACHTER HET STUUR

Op de Statenlaan in Drunen is vrijdag rond 01.00 uur een 55-jarige man uit Waalwijk aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Hij kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs is ingevorderd. Op de Westwal in Den Bosch is een 33-jarige man uit Rosmalen aangehouden. Hij zat met drank op achter het stuur. Hij kreeg een rijverbod.

GESTOLEN AUTO'S

Vanaf Achter de Tolbrug in Den Bosch is een zilverkleurige 2CV Citroen met een zwart dak met het kenteken JF-91-BB gestolen. De portiers van de auto waren niet afgesloten. Vanaf de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een blauwe Mercedes-Benz 230 E met het kenteken HN-BR-32 gestolen.

AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING

In het Tweede Korenstraatje in Den Bosch is vrijdag rond 06.00 uur een 25-jarige man uit Den Bosch aangehouden die een politie-man beledigde en naar hem spuugde. De Bossche man lag te slapen, waarop hij werd wakker gemaakt door dienstdoende agenten. Hierop begon de man te schelden en spuugde in de richting van een agent. Deze kon zich op tijd terugtrekken. De Bossche man is aangehouden voor belediging en openbare dronkenschap. Hij krijgt een boete van fl. 500,- en een dagvaarding.

ONGEVAL MET LETSEL

Op de Tivoliweg in Rosmalen is vrijdagochtend een 45-jarige man uit Heesch op een racefiets tegen de achterkant van een autobus gereden, die stilstond aan de rechterzijde van de rijbaan. De fietser is met verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis vervoerd.

ONGELUK TIJDENS PROEFRIT

Op de Bruistensingel in Den Bosch is vrijdagmiddag een 28-jarige man uit Oosterhout onderuitgegaan met een motor. Tijdens een proefrit verloor hij de macht over het stuur, remde en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2873 '
Lees ook