Maandag 25 Januari

VERDACHTE AUTODIEFSTAL AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is op de Visstraat in 's-Hertogenbosch een 34-jarige inwoner uit die plaats aangehouden als verdacht van autodiefstal. De auto werd op 9 januari ont-vreemd vanaf de Wethouder Schuurmanslaan in 's-Hertogenbosch. Op 13 januari troffen surveillerende agenten het voertuig aan op de Zesde Reit Zij namen de auto in beslag. Uit onderzoek kwam de betrokkenheid van de 34-jarige verdachte vast te staan, waarna hij is aangehouden en ingesloten.

BETRAPTE WINKELDIEF GOOIT MET PAK ZUIVEL ('s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is bij een supermarkt aan de Helfheuvelpassage in 's-Hertogen-bosch een 26-jarige Bosschenaar betrapt op winkeldiefstal. Bij de aanhouding door een personeelslid wist de verdachte een pak gestolen drinkyoghurt tegen het hoofd van de medewerker te gooien. Het pak barstte open en besmeurde de kleding van het personeelslid. Met hulp van een paar collega's kon de man uiteindelijk worden aangehouden. Hij is overgedragen aan de politie en voor nader onderzoek ingesloten.

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is aan de Oosterplasweg in 's-Hertogenbosch een uitgebrande auto aangetroffen. De auto bleek eerder die dag vanaf een parkeerterrein aan de Hekellaan te zijn gestolen.

RUIT RESTAURANT VERNIELD ('s-Hertogenbosch)

Zondag is een ruit van een restaurant aan de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch vernield. In een ruit van ongeveer 2 meter x 2.35 meter zat een groot gat. De schade bedroeg ongeveer Fl. 1.400,=.

AUTO ZWAAR BESCHADIGD BIJ DOORRIJDEN NA AANRIJDING ('s-Hertogen-bosch)

Zondagavond is op de Kooikersweg in 's-Hertogenbosch de auto van een 24-jarige Nieuwegeiner zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding. De man zat in zijn geparkeerde auto toen de bestuurder van een Opel Corsa al slippend tegen de linkerzijde van zijn auto aanreed. De dader ging er vandoor zonder zijn identiteit bekend te maken. De auto van het slachtoffer liep zware blikschade op. Uit onder-zoek van de politie bleek dat de Opel Corsa zondagmiddag vanaf de Grevelingen in 's-Hertogenbosch gestolen was.

MAN MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is een 37-jarige Bosschenaar gewond geraakt nadat hij was mishandeld in een horecagelegenheid aan de Karrenstraat in 's-Hertogenbosch. Het slachtoffer kreeg een woordenwisseling met een andere bezoeker, waarbij hij een aantal klappen in het gezicht kreeg. De 37-jarige man moest zich aan verwondingen in het gelaat laten behandelen in het Grootziekengasthuis.

WONINGINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Vechtstraat in 's-Hertogenbosch. Toegang is verkregen door het forceren van een deur. Uit de woning zijn o.a. een geldbedrag van enkele honderden guldens en een fototoestel ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2877 '




Lees ook