Woensdag 10 November

AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond zijn op de Smaragd in 's-Hertogenbosch twee Bosschenaren, 43 en 40 jaar oud, aangehouden. Agenten zagen die avond een witte personenauto rijden waarvan bleek dat deze diezelfde dag gestolen was. De twee Bosschenaren zagen kans de auto uit te vluchten maar werden niet lang daarna in een tuin aan de Smaragd aangetroffen. Beiden zijn inmiddels in verzekering gesteld.

MISHANDELING ('s-Hertogenbosch)

Een 19-jarige Bosschenaar deed dinsdagavond aangifte van mishandeling en vernieling. De man stond met enkele bekenden op de Pastoor Mutsaersstraat in zijn woonplaats te kletsen en was getuige van een vechtpartij tussen twee hem onbekende personen. Na de vechtpartij reed een van de vechtenden weg met een personenauto. Enkele minuten later kwam deze man weer terug en sloeg de Bosschenaar met een hard voorwerp op het hoofd. Het slachtoffer vermoedt dat de dader hem met verwisseld heeft met de persoon met wie hij eerder aan het vechten is geweest. De Bosschenaar stapte vervolgens in zijn auto. Zijn onbekende belager sloeg daarop enkele malen tegen de auto waardoor een ruit werd vernield. De Bosschenaar wilde zich met de auto zo snel mogelijk uit de voeten maken maar botste bij het wegrijden tegen een geparkeerde personenauto. De politie stelt een onderzoek in.

DRUGGEBRUIKERS BEKEURD ('s-Hertogenbosch)

Twee notoire druggebruikers uit 's-Hertogenbosch, 33 en 34 jaar oud, zijn dinsdagavond bekeurd omdat zij zich ophielden in de hal van een flat aan de Wethouder Schuurmanslaan. De maximale geldboete die voor dit feit kan worden opgelegd bedraagt f. 80,00.

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is vanaf een parkeerterrein aan de Hekellaan een zwarte Mercedes 250E diesel voorzien van het kenteken HP-NG-91 gestolen.

WONINGINBRAAK (Oudheusden)

Afgelopen nacht werd een bewoner aan de Van Deelenstraat gewekt omdat de hond aansloeg. De politie stelde een onderzoek in waarbij bleek dat er sprake was van inbraak. De dader kon via de achterzijde van de woning ontkomen. Op de plaats van het misdrijf werd echter een laptop aangetroffen welke niet van de bewoner bleek te zijn. In een tuin aan de Herptseweg, gelegen achter de Van Deelenstraat werd bovendien een tas met daarin een videorecorder gevonden.

BEJAARDE VROUW BEROOFD ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag rond 16.00 uur is op de Muntelstraat in haar woonplaats een 86-jarige vrouw beroofd van haar tas met daarin een portemonnee met ruim f. 400,00.

De vrouw had het geld kort daarvoor van de bank opgenomen en was op weg haar woning. De vrouw, die slecht ter been is, liep met haar rollator over de Muntelstraat en werd van achteren benaderd door twee jongens. Een van hen greep de tas uit het rekje van haar rollator, waarna beiden hard wegrenden.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 2888 '
Lees ook