Woensdag 10 Maart

ONVERANTWOORDELIJK RIJGEDRAG IN MIST (Hintham)

Woensdagmorgen is een 22-jarige Vlijmenaar in Hintham bekeurd wegens onverantwoordelijk rijgedrag. De man reed 140 km/h binnen de bebouwde kom van Hintham. Door de mist bedroeg het zicht minder dan 100 meter. De automobilist verklaarde zich te hebben verslapen en nog naar Friesland te moeten. Proces-verbaal is opgemaakt.

JONGEN (13) MISHANDELT KRANTENBEZORGER (Vlijmen)

Dinsdagmiddag is een 14-jarige Vlijmense krantenbezorger op de Bloemendaal in Vlijmen mishandeld door een 13-jarige jongen uit Drunen. Het Drunenaartje meende de krantenbezorger te herkennen als degene die hem in het vorige voetbalseizoen bij een voetbalwedstrijd had geblesseerd. Hij sloeg de 14-jarige enkele malen in het gezicht en maag. De Drunenaar is aangehouden en voorgedragen voor alternatieve bestraffing via het bureau HALT.

MAN VERNIELT RUITEN STATION-OOST ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is een 19-jarige man uit Boxtel aangehouden voor vernieling van ruiten van Station-Oost aan de Zandzuigerstraat in 's-Hertogenbosch. De verdachte is op heterdaad betrapt bij het intrappen van achttien ruiten van de wachtruimte. Bij zijn aanhouding bleek de Boxtelnaar een vleesmes met een lengte van 34 centimeter in zijn bezit te hebben. Het mes is inbeslaggenomen. Op het bureau bleek dat hij tot zijn daad gekomen was omdat hij in geestelijke nood verkeerde. Gisterenavond heeft het RIAGG op verzoek van de politie geestelijke bijstand verleend.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN IN DE ARENA ('s-Hertogenbosch)

Dinsdag is aan het einde van de middag bij een kledingzaak aan de Arena in 's-Hertogenbosch een 21-jarige Bossche betrapt op het wegnemen van een kledingstuk. De vrouw kreeg een boete van Fl. 240,-. --

Voor diefstal van twaalf blikjes bier is dinsdagavond een 55-jarige Bosschenaar bij een supermarkt op de Arena in 's-Hertogenbosch aangehouden. Ook hij kreeg een boete van Fl. 240,= opgelegd.

ACHTTIEN BESTUURDERS BEKEURD BIJ VERKEERSCONTROLE

('s-Hertogenbosch) Dinsdagavond zijn op de kruising Emmaplein / Konninginnelaan en Kempenlandstraat in 's-Hertogenbosch achttien bestuurders bekeurd voor het rijden door rood licht en het rijden in strijd met een geslotenverklaring.

INBRAAK SPORTKANTINE ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is ingebroken in het pand van een amateurvoetbalclub op sportpark "De Vliert" in 's-Hertogenbosch. Toegang is verkregen door het forceren van een deur. Het hele gebouw is doorzocht. Het is nog niet bekend of er iets is ontvreemd.

INBRAAK SCHOOL ('s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een school aan de Hambakendreef in 's-Hertogenbosch. Uit het de school is o.a. een computer ontvreemd.

DIEFSTAL BRANDBLUSSERS (Drunen)

Woensdagmorgen is door de gemeente Heusden aangifte gedaan diefstal van twee brandblussers vanaf de gemeentewerf aan de Duinweg in Drunen. De blussers zijn vermoedelijk afgelopen week weggenomen vanuit een open overkapping. In het hek rond de werf bleek een gat te zijn gemaakt. De waarde van de blussers bedroeg ruim Fl. 500,=.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3165 '
Lees ook