Maandag 4 Oktober

DADER ERNSTIGE MISHANDELING AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is op de Wethouder van Soestbergenstraat in 's-Hertogenbosch een 25-jarige Bosschenaar aangehouden voor zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht op 7 september jl. een 26-jarige beveiligingsmedewerker in het winkelcentrum Helfheuvelpassage in 's-Hertogenbosch ernstig te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep hierbij een gebroken oogkas en een paar afgebroken tanden op. De beveiligingsmedewerker zette 7 september twee jongens buiten het winkelcentrum in verband met baldadig gedrag. De verdachte zag dat gebeuren en was het daar kennelijk niet mee eens. Hij sloeg de beveiligingsmedewerker hard een aantal malen in het gezicht. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De politie is de verdachte na een uitgebreid onderzoek op het spoor gekomen. De man is ingesloten en inverzekeringgesteld.

FL. 1.200,= BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is op de Boksheuvelstraat in 's-Hertogenbosch een 28-jarige automobilist uit die plaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een boete van Fl. 1.200,=.

ILLEGAAL STORTEN ASBEST (Rosmalen)

Maandagmorgen trof een voorbijganger langs de Tweede Hoefsteeg in Rosmalen een twintigtal illegaal gestorte asbesthoudende dakplaten aan. De gemeente draagt zorg voor de verwijdering van de platen.

DIEFSTAL AUTO (Rosmalen)

Maandagmorgen is vanaf een oprit aan de Oosteinderweg in Rosmalen een zwarte Mercedes 190D met het kenteken TY-82-JV ontvreemd.

DIEFSTAL VRACHTAUTO ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is aangifte gedaan van diefstal van een rode Mercedes vrachtauto met open laadbak en hijsinstallatie. Het voertuig was voorzien van het kenteken BL-77-KH. De auto werd ontvreemd op de Hambakenwetering in 's-Hertogenbosch.

DIEFSTAL CARAVAN (Kruisstraat)

Tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen is vanaf een afgesloten bedrijfsterrein een caravan merk Tabbert met een lengte van 6.80 meter ontvreemd. Om bij de caravan te komen hebben de daders eerst een hek moeten forceren.

WONINGINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de Lucas van Leydenstraat in 's-Hertogenbosch. Uit de woning zijn o.a. Tv-apparatuur en gouden sieraden ontvreemd. De dader kwam binnen door het forceren van een deur.

KEURMEESTER KATTEN MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 38-jarige Bossche in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch bij een kattenshow tot tweemaal toe mishandeld door een vrouw. Het slachtoffer trad op als één van de keurmeesters bij de show. Een eigenaresse van één de katten was het kennelijk niet eens met de jurering. Zij ging het slachtoffer te lijf en sloeg haar een paar maal. De vrouw werd uit de keuringsruimte verwijderd. Toen de keurmeester(es) na afloop uit de Brabanthallen kwam werd zij onverwacht nogmaals aangevallen door de vrouw. Zij kreeg een paar harde tikken in het gezicht. Het slachtoffer hield daar pijnlijke plekken aan over. Zij deed aangifte. De politie onderzoekt de zaak.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3192 '
Lees ook