Politiebericht Den Bosch 19-07-2001
Perbericht district Den Bosch

TWEE AANHANGWAGENS GESTOLEN (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht zijn zowel vanaf de Pisastraat als van Treurenburg in s-Hertogenbosch aanhangwagens gestolen. Het betreft twee eenassige aanhangwagen van een bedrijf uit Waspik.

STALKER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Vanmiddag is op de Schilderstraat in s-Hertogenbosch een 24-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. De man hield zich in strijd met gemaakte afspraken toch op bij de woning van zijn ex-vriendin. De verdachte is enige tijd geleden aangehouden terzake stalking van zijn ex-vriendin. Hij is destijds weer in vrijheid gesteld op voorwaarde dat hij zich, in afwachting van de terechtzitting in deze zaak, niet binnen een straal van 350 meter van de betreffende woning ophoudt.

WONINGINBREKER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is op het Kapelaan Koopmansplein een 33-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden die er van wordt verdacht diezelfde avond te hebben ingebroken in een woning aan de Pettelaarseweg in s-Hertogenbosch. De bewoner van de woning had de inbreker in zijn woning betrapt. De verdachte is er toen vandoor gegaan. De bewoner kon de politie een goed signalement van de verdachte geven, waardoor deze alsnog kon worden opgepakt.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Op het parkeerterrein aan de Rompertpassage in s-Hertogenbosch is woensdagmiddag een geparkeerd staande personenauto aangereden. De veroorzaker van de aanrijding, een onbekend gebleven automobilist, is na de aanrijding doorgereden. Een getuige heeft het kenteken van de auto van de verdachte opgenomen. De politie onderzoekt de zaak.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag veroorzaakte een 32-jarige automobiliste uit s-Hertogenbosch op het parkeerterrein aan de Rompertpassage. Daarbij werd schade veroorzaakt aan een geparkeerde auto. Meerdere getuigen konden het kenteken van de auto van de verdachte noteren. De verdachte is kort na de aanrijding gehoord en heeft bekend. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK (Rosmalen)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijfspand aan het Westeind in Rosmalen. Aan de voorzijde is een groot raam vernield. Uit het pand worden in ieder geval een computer met kleurenprinter vermist.

AANGEHOUDEN IN GESTOLEN AUTO (Rosmalen)

Op de Rijksweg A50 ter hoogte van Geffen is afgelopen nacht een 29 jarige inwoner van Ede aangehouden. De man reed in een op 19 juli in s-Gravenhage gestolen personenauto. Agenten zagen de auto rijden op de toegangsweg naar het Autotron. Daar negeerde de bestuurder het rode verkeerslicht. Bij controle van het kenteken bleek de auto als zijnde gestolen gesignaleerd te staan. Na een korte achtervolging kon de man zonder problemen worden aangehouden.

BEKEURD NA OVERTREDING SLUITINGSTIJDSTIP (Drunen)

Tegen de 20-jarige uitbaatster van een horecagelegenheid aan het Plataanplein in Drunen is afgelopen nacht proces-verbaal opgemaakt. Om
01.20 uur bleken er nog twee klanten in de zaak te zijn. De eigenaar van de zaak was de laatste maand al drie keer gewaarschuwd omdat de zaak te laat open was.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3230 '
Lees ook