Woensdag 13 Januari

WONINGINBRAKEN (Rosmalen)

Dinsdagavond is er ingebroken in een woning aan de Parkweg in Rosmalen. Uit de woning, die in zijn geheel grondig is doorzocht zijn diverse goederen waaronder de televisie, de radio, een telefoontoestel, een muntenverzameling en sieraden zijn weggenomen.

Ook een woning aan de Dorpsstraat was doelwit van inbrekers. Daaruit zijn onder meer een autoradiocasetterecorder, een CD-wisselaar en kledingstukken ontvreemd.

ALCOHOL IN HET VERKEER ('s-Hertogenbosch)

Een 42-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch is afgelopen nacht bekeurd terzake het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Zij reed met haar auto waarvan de verlichting niet in orde was, hetgeen voor de politie aanleiding was om de vrouw te controleren, over Orthen in haar woonplaats.

MISHANDELING ('s-Hertogenbosch)

Een 42-jarige vrouw is dinsdag in de namiddag op de kruising van de Oude Vlijmenseweg met de Vlijmenseweg in haar woonplaats 's-Hertogenbosch mishandeld door een onbekend inzittende van een bestelauto. Het slachtoffer stak de rijbaan over om haar hond uit te laten en werd geheel onverwacht belaagd door een haar onbekende vrouw die kort daarvoor uit een bestelauto was gestapt. Zij werd aan de haren getrokken, geslagen en geschopt. Toen een passerende automobiliste een en ander zag gebeuren stapte deze uit en kwam tussen beiden. De onbekende belaagster is vervolgens weggelopen waarna de getuige het slachtoffer naar het politiebureau bracht waar aangifte werd gedaan van mishandeling. Het kenteken van de auto waar de belaagster uitstapte is bij de politie bekend. Een onderzoek volgt.

RUIT VERNIELD ('s-Hertogenbosch)

Vannacht is een ruit vernield bij een horecagelegenheid aan de Karrenstraat in 's-Hertogenbosch. Een getuige hoorde rond half zes een knal. De politie constateerde dat er een explosie had plaatsgevonden. De technische recherche en het explosieven opruimingscommando hebben vastgesteld dat de explosie vermoedelijk is veroorzaakt door een handgranaat. Het reeds eerder i.v.m. met de handgranaataanslag op het politiebureau in Den Bosch ingestelde recherchebijstandsteam onderzoekt de zaak.

DIEFSTAL AUTO ('s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is op de Javastraat in 's-Hertogenbosch een witte Toyota Hi-lux met het kenteken VX-10-JS ontvreemd.

DIEFSTAL FAX ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is vanuit een elektriciteitswinkel aan de Vughterstraat in 's-Hertogen- Bosch een telefoon weggenomen. Een verkoper hoorde het winkelalarm overgaan, maar kon de dader, een ca. 28-jarige man met een zwart lederen jack met opschrift "Route 66" niet meer achterhalen. Het apparaat had een waarde van Fl. 599,=.

CONTROLE AUTOGORDELS (Drunen)

Woensdagmorgen zijn bij een controle op het dragen van de autogordel op de Lipsstraat in 's-Hertogenbosch acht bestuurders bekeurd voor het niet dragen daarvan.

AUTO BEKRAST (Drunen)

In de nacht van dinsdag op woensdag is aan de Canadalaan in Drunen een auto bekrast waardoor lakschade ontstond.

ZAKKENROLLERIJ (Drunen)

Woensdagmiddag is in de hal van een bank aan de Grotestraat in Drunen, van een 31-jarige vrouw uit Elshout, haar portemonnee gerold. De vrouw had juist Fl. 750,= gepind.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3292 '
Lees ook