Politiebericht Den Bosch 3-10-2001
Politiebericht district Den Bosch

MOTORRIJDER GEWOND (s-Hertogenbosch)

Bij een dinsdagmiddag plaatsgevonden verkeersongeval liep een 36-jarige mo-torrijder uit Lith een beenbreuk op en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De motorrijder reed over de Parallelweg in s-Hertogenbosch in de richting van de Oude Engelenseweg. Omdat daar een lange rij wachtenden stond haalde hij deze rij in. Hij reed daarbij over de rijbaan voor het tegemoetkomen-de verkeer. Ter hoogte van de Ossenstraat verliet een 36-jarige automobilist de rij om die straat in te rijden. Beiden kwamen daarbij met elkaar in botsing.

BRANDSTICHTING (Drunen)

Op de Torenstraat in Drunen is dinsdagavond brand gesticht in een geparkeerd staande personenauto. Het interieur van de auto liep behoorlijke brand en wa-terschade op. Onderzoek wees uit dat er een raampje van buitenaf was ingesla-gen waardoor brandstichting als aannemelijk wordt beschouwd.

INBRAAK WONING EN DIEFSTAL AUTO (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een woning aan de Javastraat in s-Hertogenbosch. De dader(s) is (zijn) er met een portemonnee met inhoud en enkele bankpassen, creditcards en autosleutels van door gegaan. Diezelfde nacht zijn er van de bankrekening van de benadeelde al enkele duizenden guldens op-genomen. Ook de auto van de benadeelde, een blauwe mercedes E200 cdi voor-zien van het kenteken 98-GK-VN is weggenomen.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Sint Janssingel in s-Hertogenbosch een witte bestelauto van het merk Peugeot, type Boxer voor-zien van het kenteken VR-XD-02 gestolen.

CONTROLE GESLOTENVERKLARING (s-Hertogenbosch)

Naar aanleiding van bij de politie binnengekomen klachten over het niet naleven van de geslotenverklaring geldend voor de Parallelweg van de Vlijmenseweg tus-sen het Willem Alexanderziekenhuis en de kruising met de Helftheuvelweg is vanmorgen een controle van 1 uur gehouden. Ondanks de overduidelijke aanwezigheid van de politie (herkenbaar dienstvoer-tuig en twee geüniformeerde politiemensen) reden vijf automoblisten toch over genoemde weg. Zij kregen een bekeuring. 32 automobilisten kozen bij het zien van de politie eieren voor hun geld en maakten een omdraaiende beweging. De politie zal de komende tijd wat vaker controles houden op deze locatie.

WINKELDIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is op de Barbaraplaats in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 38-jarige man aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Agenten za-gen de man, die een goede bekende van de politie is iets onder zijn jas weg-stoppen. Toen hij de politie zag probeerde hij weg te rennen. Na een achtervol-ging te voet kon hij op de Arena worden aangehouden. Hij had twee kleding-stukken ter waarde van ongeveer f. 200,00 onder zijn jas verstopt. Deze bleken uit een winkel aan Hoge Steenweg te zijn gestolen. De verdachte is ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE (Rosmalen)

Tussen 11.25 uur en 14.00 uur is op de Oude Baan in Rosmalen een snelheids-controle gehouden. De controle vond plaats op het verkeer in beide richtingen. In totaal passeerden er 1385 voertuigen. Tegen 87 bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt omdat zij sneller reden dan 50 kilometer per uur. De hoogste gemeten snelheid bedroeg 81 kilometer per uur.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3399 '
Lees ook