Maandag 27 September

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Van zaterdag op zondag is in het drugsopvangcentrum aan de Vliertstraat in 's-Hertogen-bosch een 33-jarige Bosschenaar aangehouden als verdacht van bedreiging van een beveiligingsmedewerker. De beveiligingsmedewerker probeerde een onderlinge ruzie van een paar bezoekers van het centrum te sussen. Eén van de vechtenden keerde zich op dat moment tegen de 30-jarige beveiligingsmedewerker. Hij pakte het slachtoffer vast en bedreigde hem met de dood. De 33-jarige Bosschenaar is aangehouden en inmiddels inverzekering gesteld.

VROUW AAN HAREN TEGEN DE GROND GETROKKEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 33-jarige Bossche op het Stationsplein in 's-Hertogenbosch aan haar haren tegen de grond getrokken door de ex-vriendin van haar vriend. De vrouw wilde de weg oversteken toen zij plotseling van achteren zo hard aan haar haren werd getrokken dat zij ten val kwam. De dader bleek volgens het slachtoffer de 48-jarige ex-vriendin van haar vriend te zijn. De 33-jarige vrouw liep hoofdpijn en een pijnlijke knie op. De politie stelt een onderzoek in.

VROUW BEROOFD IN WONING ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 62-jarige vrouw in haar woning aan het Gheert van Calcarplein in 's-Hertogenbosch beroofd. Het slachtoffer wilde haar woning binnengaan toen een onbekende man plotseling met haar meeliep. De verdachte pakte de vrouw ruw vast en eiste geld. Hij is er uiteindelijk met gering geldbedrag vandoor gegaan. De vrouw liep bij de beroving een gekneusde arm op.

MAN ACHTERVOLGT WONINGINBREKER ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag heeft een 37-jarige Bosschenaar een man op een bromscooter achtervolgt die aan het inbreken was in zijn woning aan de Engelsedijk in 's-Hertogenbosch. De man kwam met zijn vrouw thuis en zag een onbekende man bij zijn voordeur vandaan komen die op een bromscooter stapte en wegreed. De Bosschenaar zag dat de man in zijn broekzak een paar afstandsbedieningen had zitten die vermoedelijk uit zijn woning afkomstig waren. De bewoner stapte weer in zijn auto en zette een achtervolging in. Op een gegeven moment wist de man op de bromscooter via bossages te ontkomen. Bij nader onderzoek bleek er inderdaad in de woning te zijn ingebroken. Uit de woning zijn o.a. geld en afstandsbedieningen ontvreemd.

DIEFSTAL AANHANGWAGENS (Drunen)

Afgelopen weekend zijn vanaf een bedrijventerrein aan de Thomas Edisonweg in Drunen een éénassige en een tweeassige aanhangwagen van het merk Anssems ontvreemd.

DRONKEN ONVERZEKERD RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS ('s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is een 46-jarige dronken automobilist uit 's-Hertogenbosch op de Diezekade in zijn woonplaats aangehouden. De man reed in zijn auto met een hoeveelheid alcohol in zijn bloed van ruim vier maal het toegestane. Bij controle bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs en een geldige verzekering voor zijn auto. Zijn auto is inbeslaggenomen en voor alle feiten is proces-verbaal opgemaakt.

AUTODIEFSTALLEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is vanaf de Hekellaan in 's-Hertogenbosch een rode Opel Kadett sedan met het kenteken XX-53-BY ontvreemd. --

Van zondag op maandag is vanaf de Eerste Reit in 's-Hertogenbosch een grijze Opel Kadett Hatchback met het kenteken TX-22-VY ontvreemd. --

Zondagmiddag is bij een sportpark aan het Wielsem in 's-Hertogenbosch een donkergrijze Opel Kadett Hatchback met het kenteken NB-82-HH ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3528 '
Lees ook