Donderdag 11 Februari

VERDACHTEN AUTODIEFSTAL AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond zijn op de Guldenvliesstraat in 's-Hertogenbosch een 18-jarige, 28-jarige en een 25-jarige man aangehouden als verdacht van autodiefstal. Surveillerende agenten zagen het drietal rijden en waren voornemens de auto te controleren. Op de Maijweg parkeerden de mannen en gingen te voet verder. Uit navraag bij de meldkamer bleek dat het voertuig eerder die dag was ontvreemd bij een asielzoekerscentrum in Vught. De mannen die inmiddels in de Guldenvliesstraat liepen werden aangehouden en ingesloten op het politiebureau in 's-Hertogenbosch.

VROUW (71) AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL (Vlijmen)

Donderdagmorgen is in een supermarkt aan het Burgemeester Houtplein in Vlijmen een 71-jarige Vlijmense betrapt op winkeldiefstal. De vrouw probeerde een paar franse kaasjes in haar boodschappentas mee te nemen zonder te betalen. De politie maakte proces-verbaal op.

AUTOMOBILIST BETAALT ACHTERSTALLIGE BOETES ('s-Hertogenbosch)

Bij een routinecontrole op de Rijzertlaan in 's-Hertogenbosch is een 25-jarige man uit die plaats aangehouden voor het openstaan van een tweetal geldboetes. Het bedrag van Fl. 637,50 is door een vriend op het politiebureau betaald, waarna de 25-jarige man is heengezonden.

DADER OVERVAL VLUCHT ZONDER BUIT (Vlijmen)

Woensdagavond heeft een onbekende man een supermarkt aan het Burgemeester Houtplein in Vlijmen overvallen. De man kwam tegen zessen de winkel binnen. Hij bedreigde een 18-jarige medewerkster met een mes en eiste geld. De medewerkster gaf aan dat de kassa niet in gebruik was. De man vluchtte daarop de winkel uit. Signalement dader Man, blank, ongeveer 20 jaar, lengte ongeveer 1.76, gekleed in een zwart Bomber jack, zwarte spijkerbroek, lichtkleurige sportschoenen. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met politieteam Heusden telefoonnr. 0416 - 371234.

OVERVALLERS SCHOPPEN BEJAARDE MAN ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 77-jarige man door drie mannen in zijn woning aan de Johan van de Veldestraat in 's-Hertogenbosch overvallen en mishandeld. Bij de overval is een gering geldbedrag buitgemaakt. De drie sloegen tegen een raam van de woning van de bewoner. Het slachtoffer opende hierop de deur. De mannen drongen naar binnen en schopten de man. De bejaarde man viel hierdoor versuft op de grond. Na een korte zoektocht in de woning gingen zij er met een geldbedrag van enkele tientallen guldens vandoor. De man is na de overval op de bank gaan liggen en sloeg pas enkele uren later via een buurtbewoner alarm. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden.

BRANDSTICHTING ('s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is brand gesticht in een flatgebouw aan de Schutskampstraat in 's-Hertogenbosch. In de hal van het flatgebouw bleek een stapel kranten te zijn aangestoken. De brand is door de brandweer geblust. Er ontstond een flinke rookontwikkeling. Schade ca. Fl. 1.200,=.

DIEFSTAL AUTO's ('s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is op de Sportlaan in 's-Hertogenbosch een grijze Mercedes 200D kenteken XT-85-LD ontvreemd. Hetzelfde gebeurde op de Van Tuldenstraat in 's-Hertogenbosch, daar is een rode Volvo 440 GLE met het kenteken XF-05-SX gestolen.

WONINGINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Tjerk de Vriesstraat in 's-Hertogenbosch. Toegang is verkregen door het forceren van een raam. Uit de woning zijn o.a. een videorecorder en een luchtbuks ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3574 '
Lees ook