Dinsdag 19 Januari

VERDACHTEN FIETSENDIEFSTAL AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van maandag op dinsdag zijn op het Stationsplein in 's-Hertogenbosch een 16- en 21-jarige inwoner uit die plaats aangehouden als verdacht van fietsendiefstal. Een beveiligingsemployee zag dat het tweetal aan fietsen stond te rommelen en belde de politie. Terplaatse is het tweetal aangehouden. In hun onmiddellijke nabijheid bevond zich een fiets met verbroken slot. De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten.

AUTODIEF AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is na politieonderzoek een 25-jarige man uit Brakel aangehouden als verdacht van diefstal van een auto. De man bekende op 14 januari 1999 op de Westwal in 's-Hertogenbosch een Volkswagen Golf te hebben gestolen. De auto was nog in het bezit van de verdachte en is inbeslaggenomen.

STAGEGROEP POLITIE DEN BOSCH ARRESTEERT TRUIENDIEF

('s-Hertogenbosch) Maandagmiddag hebben leden van een stagegroep van de Bossche Politie (politiemensen in opleiding) op de Snellestraat in 's-Hertogenbosch een 44-jarige truiendief aangehouden. De Bosschenaar had kort daarvoor drie truien bij een kledingzaak aan de Pensmarkt ontvreemd en was er op de fiets vandoor gegaan. Bij zijn aanhouding had de man de truien nog in zijn bezit. Hij is overgebracht naar het bureau en voor nader onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF PLEEGT OPENBARE SCHENNIS OP POLITIEBUREAU

('s-Hertogenbosch) Maandagmiddag is bij een warenhuis aan Achter het Stadhuis in 's-Hertogenbosch een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats door een beveiligingsemployee betrapt op diefstal van een paar handschoenen. De man is overgedragen aan de politie en werd op het bureau ingesloten in een ophoudkamer. Door het raam van deze kamer zagen agenten dat de man zichzelf zat te bevredigen. Behalve voor de winkeldiefstal zal hij zich moeten verantwoorden voor het plegen van openbare schennis.

ZWAAR VERWAARLOOSDE VROUW (97) AANGETROFFEN ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is in een woning aan de Maaslandstraat in 's-Hertogenbosch een zwaar verwaarloosde bejaarde vrouw aangetroffen. Buurtbewoners hadden reeds een dag of vijf niets van de vrouw gezien of gehoord en belden de zoon van de vrouw in Venlo. Deze waarschuwde de politie en kwam zelf terplaatse. De vrouw lag in zwaar verwaarloosde toestand in bed. De rommel en stank in de woning was ondraaglijk. In overleg met een huisarts is de vrouw per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

KLUISJE GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK (Drunen)

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Oranjestraat in Drunen. Uit de woning is o.a. een kluisje en radio- en TV apparatuur ontvreemd.

DRONKEN SNORFIETSER RIJDT REUZESLALOM ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van maandag op dinsdag is een 22-jarige Bosschenaar op de Vlijmenseweg in 's-Hertogenbosch betrapt op rijden onder invloed van alcohol op zijn snorfiets. Surveillerende agenten zagen hem al slalommend over de Vlijmenseweg rijden. De man bleek teveel aan "Bacchus"te hebben geofferd. Hij kreeg een rijverbod en een geldboete van Fl. 750,=.

MAN BEROOFD VAN KETTING ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is een 19-jarige inwoner uit Schijndel op de Sint Janssingel in 's-Hertogenbosch beroofd van een ketting.Het slachtoffer liep op het trottoir in de richting van de Visstraat, plotseling rukte een onbekende man zijn gouden ketting van zijn nek. Het betrof een zogenaamde koningsketting met witte gouden balkjes tussen de schakels. Signalement dader Man, blank, 20 jaar, 1.70 mtr, kort blond steil haar met kort matje en een grote zilveren oorring in het linkeroor. Kleding Cavello petje beige met print, zwart Bomber jack, blauwe spijkerbroek en donkere Nike sportschoenen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met tel. 073-6991699.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3875 '
Lees ook