Maandag 22 Februari

TWEE AANHOUDINGEN VOOR REIZEN MET VERVALSTE DOCUMENTEN

('s-Hertogenbosch) Zondagavond heeft de politie op het station in 's-Hertogenbosch een 19-jarige Rotterdammer en een 21-jarige Hoofddorper aangehouden wegens het reizen met vervalste reisdocumenten. Een conducteur betrapte het tweetal met vervalste OV-jaarkaarten in de trein van Utrecht naar 's-Hertogenbosch. De spoorwegpolitie verricht het vervolgonderzoek.

DRIETAL BEROOFT MAN ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is in het Rompertpark in 's-Hertogenbosch een 75-jarige man beroofd door een drietal personen. Het slachtoffer liep enkele schaafwonden op. De man liep over het Rompertpark terhoogte van Albert Heijn, kreeg plotseling een klap op zijn hoofd en kwam ten val. De daders (drie) schopten de man, pakten zijn portemonnee en gingen er te voet vandoor. Het slachtoffer liep bij de beroving enkele schaaf-wonden en een kapotte bril op. Via een buurtbewoner waarschuwde de man de politie.

AUTOINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is ingebroken in een auto aan de Helfheuvelpassage in 's-Hertogenbosch. Uit de auto zijn o.a. twee boormachines en een gereedschaps-koffer weggenomen.

DRONKELAP AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is een 28-jarige Bosschenaar op de Parade in 's-Hertogen- bosch aangehouden wegens openbare dronkenschap. De man viel een taxichauffeur lastig en sloeg met zijn vuist op een surveillancewagen van de politie. De man is ingesloten.

MISHANDELING ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond zijn een 58-jarige man en zijn 57-jarige echtgenote op de Graafseweg in 's-Hertogenbosch voor hun woning mishandeld door een bewoner uit die straat. De verdachte parkeerde met veel moeite en reed daarbij tegen de auto van het slachtoffer. Het slachtoffer liep naarbuiten temeer omdat de man enkele weken daarvoor ook al tegen zijn auto was aangereden. Buiten volgde een woordenwisseling waarbij de automobilist het slachtoffer zodanig sloeg dat hij ten val kwam. Zijn vrouw zag dit gebeuren en liep naarbuiten. Ook zij kreeg een klap. De man liep een gezwollen oog op en de vrouw hield aan de mishandeling een bult op haar achterhoofd over. De automobilist bleek voor de komst van de politie zijn woning te hebben verlaten. Een nader onderzoek wordt ingesteld. MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL JAS ( 's-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is een 26-jarige in 's-Hertogenbosch woonachtige Engelsman op de Hinthamerstraat in die plaats aangehouden wegens diefstal van een leren jack. Surveillerende agenten zagen de man lopen met de jas onder zijn arm terwijl hij zelf al een jas aan had. De man bekende de jas te hebben gestolen bij een horecagelegenheid aan de Markt in 's-Hertogenbosch. De man is voor verhoor overgebracht naar het bureau. Hij deed afstand van de jas. Tot op heden heeft de eigenaar van de jas zich nog niet gemeld.

JONGETJE (10) MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is op het Hinthamereinde in 's-Hertogenbosch een 10-jarig Bossche-naartje mishandeld. De jongen was met zijn broertje bij een cafetaria aan het Hinthamereinde geweest. Binnen waren er een paar oudere jongens geweest die de broertjes allerlei vragen stelden. Terwijl de jongens naar huis liepen werd het 10-jarige jongetje op zijn schouders getikt. Hij keek om en kreeg plotseling en zonder reden van een van die twee oudere jongens een klap in zijn gezicht. Het slachtoffertje liep een gezwollen oog op. De politie stelt een onderzoek in.

DIEFSTALLEN UIT ZIEKENHUIS ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag zijn twee diefstallen gepleegd in een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. In een geval is een portable CD-speler weggenomen. In het andere geval is een portemonnee met inhoud ontvreemd. In beide gevallen werden de goederen uit een nachtkastje gehaald terwijl de patient niet aanwezig was.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3893 '
Lees ook