Politiebericht Den Bosch 2-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

WILDPLASSER BEKEURD (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 60-jarige man op de Stationsweg in s-Hertogenbosch bekeurd voor wildplassen. Hij kreeg een geldboete van Fl. 100,=.

MAKE-UP DIEVEGGE AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is in een drogisterij aan de Arena in s-Hertogenbosch een 29-jarige inwoonster uit Klazienaveen betrapt op diefstal van een grote hoeveelheid lipstick en mascara. Medewerkers van de diefstal zagen via cameras dat de vrouw de spullen in een toilettas stopte. Bij controle bleek dat zij 53 lipsticks, een toilettas en 8 mascaras ter waarde van Fl. 1200,= had ontvreemd. Volgens insiders is die hoeveelheid lipstick bij gemiddeld gebruik goed voor een periode van 10 jaar. De vrouw is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 34-jarige Bossche op de Boschveldweg in s-Hertogenbosch betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Proces-verbaal is opgemaakt.

VERDACHTE GSM-DIEFSTAL SNEL AANGEHOUDEN (Drunen)

Woensdagmiddag is een 16-jarige inwoner uit Drunen op de Norbertijnenstraat in Elshout aangehouden als verdacht van diefstal van een GSM bij de zandafgraving in Drunen. De verdachte nam de GSM van een 17-jarige Waalwijker woensdagmiddag in een onbewaakt moment weg. De Drunenaar verwijderde de SIM-kaart en gooide die in de sloot. Hij kon korte tijd later op aanwijzing van getuigen worden aangehouden. Zijn ouders zijn ingelicht. De ontstane schade zal door de verdachte worden betaald. Hij zal worden voorgedragen voor alternatieve bestraffing via Buro Halt.

MINDERJARIGE VERDACHTE AANGEHOUDEN MET SOFTDRUGS (Hintham)

Woensdagavond is een 17-jarige jongen uit Empel op de Jan Frankenstraat in Hintham betrapt voor het bezit van softdrugs. Zijn ouders zijn in kennis gesteld. Hij zal worden voorgedragen voor alternatieve bestraffing via Buro Halt.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING PARTNER (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 40-jarige Bosschenaar in zijn woning aan de Hoge Slagen in s-Hertogenbosch aangehouden voor bedreiging van zijn 48-jarige partner. De politie kwam terplaatse omdat de man zijn vriendin na een woordenwisseling zou hebben geslagen en bedreigd. De verdachte bedreigde zijn vriendin ook in het bijzijn van de agenten met de dood. Hij is daarop aangehouden en ingesloten.

VERWARDE MAN AANGETROFFEN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag troffen surveillerende agenten op de Zandzuigerstraat in s-Hertogenbosch een man aan in zijn onderkleding. Het bleek te gaan om een 33-jarige Portugees die een zeer verwarde indruk maakte. Op advies van het RIAGG is de man overgebracht naar een psychiatrisch ziekenhuis.

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING (Nieuwkuijk)

Donderdagmiddag is een 65-jarige fietser uit Drunen op de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk gewond geraakt bij een aanrijding met een 36-jarige automobilist uit Vlijmen. De automobilist reed vanuit Vlijmen in de richting Drunen, bij een inhaalmanoeuvre kwam hij in aanrijding met de fietser die uit tegenovergestelde richting naderde. Het slachtoffer kwam ten val en liep daarbij een hoofdwond op. Hij is per ambulance overgebracht naar het GZG in s-Hertogenbosch. Beide voertuigen liepen schade op.

SIMULERENDE DRONKELAP PLOTSELING SPRINGLEVEND (s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag is op het Stationsplein in s-Hertogenbosch een 29-jarige stomdronken Vughtenaar aangehouden. De man lag op een bankje en gaf geen tekenen van leven. Terplaatse geroepen ambulancepersoneel kreeg in de gaten dat de verdachte simuleerde en helemaal niet buiten kennis was. Op het moment dat een agent de bewustelozeman een bekeuring gaf wegens openbare dronkenschap, kwam hij plotseling tot leven en wilde de agent te lijf gaan. Hierop is hij aangehouden. In de surveillanceauto dreigde hij een politieman een kopstoot te geven. Hij is ter ontnuchtering ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 3981 '
Lees ook