Vrijdag 19 November

MET MES GESTOKEN ('s-Hertogenbosch)

Een 32-jarige inwoner van Amsterdam is donderdagavond op de Minderbroederstraat in 's-Hertogenbosch met een mes in de borst gestoken. Het letsel viel mee en de man kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Het slachtoffer verklaarde dat hij kort tevoren in een horecagelegenheid aan de Snellestraat was aangesproken door een hem van gezicht en voornaam bekende man die hem dringend moest spreken en hem daarom verzocht mee naar buiten te gaan. Het slachtoffer volgde de man naar buiten. Op de Minderbroederstraat werd het slachtoffer totaal onverwacht met een mes in de borst gestoken. De dader rende vervolgens weg en kon niet meer worden achterhaald. De politie stelt een onderzoek in.

INBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is er ingebroken in twee in aanbouw zijnde kantoorvilla's aan de Rompertsebaan in 's-Hertogenbosch. Uit de panden is een nog onbekend aantal goederen weggenomen.

DIEFSTAL KLEDING MISLUKT ('s-Hertogenbosch)

Een onbekende winkeldief slaagde er gisteravond niet in om uit een winkel aan de Arena in 's-Hertogenbosch 8 blouses met een totale waarde van f. 2300,00 te stelen. De man werd door winkelpersoneel betrapt en wist te ontkomen. De man was met een grote plastic tas met daarin een grote doos verpakt in sinterklaaspapier de winkel in gelopen. De doos bleek zodanig geprepareerd dat daar eenvoudig kledingstukken in konden worden opgeborgen. Toen de man de winkel verliet werd hij aangesproken omdat men hem niet vertrouwde. Uiteindelijk gaf hij de tas af maar liep gewoon weg. De blouses werden in de doos aangetroffen. De dief bleek spoorloos.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Drunen)

Donderdagavond vond op het Moldauplantsoen in Drunen een aanrijding plaats. De nog onbekende bestuurder van een personenauto reed daar tegen een andere personenauto. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is vervolgens doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Getuigen hebben het kenteken van zijn auto op kunnen nemen en hebben de politie in kennis besteld. Een onderzoek naar de bestuurder van de auto wordt ingesteld.

BEDREIGD EN MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Vanmorgen omstreeks 08.20 uur is op het Stationsplein in 's-Hertogenbosch een buschauffeur bedreigd en mishandeld. De verdachten wisten te ontkomen. Een passagier wilde instappen waarbij een jongen voor wilde kruipen. Toen de deze passagier daarop tegen de jongen zei dat iedereen op zijn beurt moest wachten en dat er genoeg plaats was, kreeg hij een harde duw waardoor hij half de bus in viel. Een groep jongeren begon daarop te lachen en op het moment dat de passagier bij de buschauffeur stond om zijn reisdocument te tonen kreeg hij weer een harde duw. De jongen die de duw gegeven had liep verder en ging in de bus zitten. De buschauffeur liep naar hem toen en vroeg hem naar zijn reisdocument. Dat gaf de jongen hem niet maar hij pakte wel een dichtgeklapt mes uit zijn jaszak en begon daarmee te spelen. De jongen moest daarop de bus verlaten maar weigerde dat. De chauffeur heeft hem toen beetgepakt en buiten gezet. Daar werd de chauffeur door de jongen bedreigd met het inmiddels opengeklapte mes. De chauffeur voelde dat hij vervolgens door een ander op het achterhoofd werd geslagen. Daarna heeft hij de jongen die hem met het mes bedreigde een vuistslag in het gezicht gegeven. Deze jongen verloor hierdoor het evenwicht en liet het mes uit de handen vallen. Onmiddellijk daarna werd de chauffeur belaagd door een groep jongeren die hem meerdere malen schopten en sloegen. Nadat zij er kennelijk genoeg van hadden hielden de jongens op met vechten en gingen er van door.

AANGEHOUDEN MET GESTOLEN ROOKWAAR ('s-Hertogenbosch)

Vanmorgen is op de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch een 29-jarige Bosschenaar aangehouden. De man was in het bezit van een kartonnen doos gevuld met pakken shag. De doos bleek kort daarvoor te zijn gestolen bij een winkel in de Bossche binnenstad. De man is ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 4106 '
Lees ook