Donderdag 18 Maart

POLITIE ZOEKT SLACHTOFFERS VAN SCHENNISPLEGER

Woensdagmiddag heeft de Bossche politie op de Maaspoortweg in 's-Hertogenbosch een 40-jarige schennispleger uit Vught aangehouden. De politie kreeg een melding binnen dat de man zichzelf ten overstaan van een 28-jarige Bossche had staan te bevredigen langs de Maaspoortweg. Uit onderzoek is gebleken dat de man in de afgelopen maanden gedurende de daguren op meerdere plaatsen in o.a. Den Bosch en Sint Michielsgestel actief is geweest. De politie wil graag in contact komen met eventuele slachtoffers van de man die zich nog niet eerder bij de politie hebben gemeld. De werkwijze van de man is als volgt Hij laat zijn broek zakken en neemt alle tijd om zich te bevredigen. Na zijn daad maakt hij zijn geslachtsdeel uitgebreid schoon met witte tissues. Het signalement van de man is Blanke man / normaal postuur / 1.80 lang / 40 jaar, ziet er iets jonger uit / donkerblond Kort haar met slag / loopt stram en was bij zijn aanhouding gekleed in een grijze joggingbroek. Voor informatie kunt u bellen Politie Team West & Maaspoort tel.nr. 073 - 6991699.

VERDACHTEN MISHANDELING HORECAMEDEWERKER AANGEHOUDEN

('s-Hertogenbosch) Van woensdag op donderdag zijn op de Snellestraat in 's-Hertogenbosch twee mannen (22 en 25 jaar) uit Oss aangehouden als verdacht van mishandeling van een 28-jarige horecamedewerker in een horecagelegenheid aan de Korte Putstraat in 's-Hertogenbosch. De twee maakten zich boos toen zij na het laatste rondje geen bier meer kregen om mee naar buiten te nemen. Het tweetal gooiden met bierglazen naar de medewerker. Achter de bar sneuvelden door het gooien o.a. een spiegel, glazen kastdeurtje en een lampenkap. Toen de slachtoffer probeerde het tweetal uit de zaak te verwijderen kreeg hij een paar vuistslagen in zijn gezicht. Hij liep hierbij een snee in zijn gelaat op. De twee verdachten verlieten vervolgens het pand. Agenten namen een getuige mee in de surveillancewagen en konden het tweetal op de Snellestraat aanhouden. Beiden zijn voor nader onderzoek ingesloten.

TAS GESTOLEN (Drunen)

Woensdagmiddag is bij een societeit aan de Admiraalsweg in Drunen de tas van een 69-jarige vrouw ontvreemd. Bij het verlaten van het gebouw had de vrouw haar tas even in de garderobe gelegd. Bij haar fiets aangekomen bemerkte de vrouw dat ze haar tas binnen had laten liggen. Zij liep terug en zag dat haar tas met inhoud was ontvreemd.

DRONKEN MAN VERNIELT AUTO'S NA AANRIJDING (Drunen)

Woensdagavond heeft een 41-jarige dronken automobilist uit Haaren op de Lisztstraat in Drunen een aanrijding veroorzaakt. Zijn 32-jarige uit Drunen afkomstige stomdronken passagier vernielde terplaatse een paar auto's. Het tweetal reed komende vanuit de richting Van Suppestraat over van de Lisztstraat en kreeg ruzie met elkaar. In de bocht verloor de 41-jarige automobilist de macht over het stuur en botste tegen de hem tegemoetkomende auto van een 36-jarige Drunense. Beide auto's liepen schade op. De twee mannen gingen op straat verder met hun ruzie E.e.a. zorgde voor veel opschudding in de straat. De 32-jarige stomdronken passagier koelde zijn woede op enkele geparkeerde auto's, waardoor schade ontstond. Hij is onder heftig verzet (schoppen, bijten etc.) aangehouden en ingesloten. De 41-jarige bestuurder is eveneens aangehouden. Hij weigerde op het bureau mee te werken aan de ademanalyse. Zijn rijbewijs is in verband met het drankmisbruik ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

CONTROLE OP CFK's (Heusden)

Afgelopen week heeft de politie binnen de gemeente Heusden steekproefsgewijs veertien koel/vriestransporten gecontroleerd. In drie gevallen bleken de combinaties niet binnen de vereiste termijn van een jaar na de laatste keuring te zijn herkeurd. Tegen de werkgevers is proces-verbaal opgemaakt.

ALCOHOL IN HET VERKEER ('s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is een 33-jarige Bosschenaar op de Amundsenstraat in 's-Hertogenbosch betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Bij nadere controle bleek het voertuig niet te zijn verzekerd. In beide gevallen is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 4212 '
Lees ook