Dinsdag 25 Mei

MISHANDELING ('s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag ontstond er in een winkel aan Lugteren in 's-Hertogenbosch onenigheid tussen een 36-jarige verkoopmedewerker en een 27-jarige klant. Deze onenigheid mondde uit in een vechtpartij tussen beide lieden. De verkoopmedewerker werd daarbij in de wang gebeten en de klant verklaarde een stomp op zijn ribben te hebben gehad. Beide personen deden aangifte van mishandeling maar zijn door de politie tevens als verdachten gehoord.

JOY-riding ('s-Hertogenbosch) Naar aanleiding van diverse telefonische meldingen dat er enkele jongeren in een auto aan het "rondscheuren" waren in de omgeving van het Beatrixpark, stelde de politie een onderzoek in. Daarbij werd de auto rijdend aangetroffen op de Kruiskampsingel. De twee inzittenden gingen er vervolgens te voet vandoor maar konden na een korte achtervolging alsnog worden aangehouden. De bestuurder bleek de auto van zijn vader "geleend" hebben. Hij was pas 15-jaar. Zijn passagier bleek 16 jaar te zijn. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt.

DOORGEREDEN NA ONGEVAL('s-Hertogenbosch)

Een 16-jarige jongen uit Hintham deed maandagavond aangfite van het doorrijden na een aanrijding. De jongen reed met zijn snorfiets over de Graafsebaan en kwam ter hoogte van de discotheek Goldfinger in aanrijding met een personenauto die vanaf het parkeerterrein de rijbaan van de Graafsebaan op reed. De jongen kwam ten val en liep schaafwonden op aan scheenbeen, arm en gelaat. Ook zijn kleding liep hierbij schade op. De bestuurder van de auto, een witte Opel, is vervolgens doorgereden.

VERVUILING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie acht personen in leeftijd varierend van 17 tot 26 jaar bekeurd. De groep hield zich op op een terrein langs de Maas in Oud-Empel. Bij controle door de politie bleek dat zij doende waren een klein kamvuur aan te leggen. Bovendien was men voorzien van een voorraad blikjes en flesjes bier. Een aantal van deze jongeren wordt er van verdacht uit een tuin van een woning aan de Hooipolder enkele houtblokken te hebben weggenomen. Of zij zich daadwerkelijk aan die diefstal hebben schuldig gemaakt moet nog worden uitgezocht. De aanwezige personen werd aangezegd dat zij, op straffe van een bekeuring, de boel op moesten ruimen alvorens het terrein weer te verlaten. Bij nacontrole bleek dat daaraan niet was voldaan. Her en der lagen nog diverse afvalstoffen, waaronder 31 lege blikjes bier en aantal lege flessen. Alle personen kunnen rekenen op een acceptgirokaart met een boetebedrag van f. 480,00.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING ('s-Hertogenbosch)

Een 35-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch deed aangife van het doorrijden na een aanrijding. De man reed vanmorgen omstreeks 09.00 uur met zijn fiets over de Zwartbroekweg in zijn woonplaats. Bij de kruising met het Zilverpark stond een automobilist half op het fietspad te wachten. Omdat de fietser op de door hem bereden weg voorrang heeft reed hij door. Op dat moment begon de auto te rijden waarbij een aanrijding onstond. De fiets werd beschadigd maar de man bleef ongedeerd. De automobilist is na het ongeval doorgereden.

GEWOND NA VAL MET FIETS ('s-Hertogenbosch)

Tijdens hun surveillance zagen agenten vanmorgen op de Merwedelaan in 's-Hertogenbosch een vrouw op de grond liggen die een fikse wond in haar wang had. De vrouw, een 23-jarige inwoonster van 's-Hertogenbosch bleek gevallen te zijn. Zij reed met haar fiets over genoemde weg en keek om. Daarbij reed zij tegen de trottoirband en viel. Zij viel met haar hoofd tegen de punt van een electriciteitskast en liep naast een bloedende wond ook een hersenschudding op. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

MISHANDELD (Heesbeen)

Een 32-jarige inwoner van Kaatsheuvel deed vandaag aangifte van mishandeling. De man zou in de nacht van zaterdag op zondag op een personeelsfeestje in Heesbeen na wat onenigheid mishandeld zijn. Hij had een harde klap op het achterhoofd gekregen waarna hij flauw was gevallen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De man had een hersenschudding en een hoofdwond. De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 4238 '
Lees ook