Politiebericht Den Bosch 26-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

AANGEHOUDEN OP VERDENKING VAN HELING (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is op de Markt in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 27-jarige man aangehouden op verdenking van heling. Hij was in het bezit van een nieuwe rugzak waaraan nog een prijskaartje bevestigd was. Hij verklaarde de rugzak voor een bedrag van f. 25,00 te hebben gekocht. De rugtas bleek van diefstal afkomstig te zijn en heeft een waarde van f. 139,00. De man is ingesloten.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen zijn kort na elkaar in een winkel aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch twee winkeldieven aangehouden. Een 34-jaruge Haarlemmer had een slot ter waarde van f. 34,95 in zijn zak gestoken en dit niet afgerekend. De man is een transactie aangeboden van f. 250,00.

Een 21-jarige man uit Kerkrade rekende een gekocht goed ter waarde van f. 2,00 aan de kassa af maar had wel twee blikken meesterbeits ter waarde van f. 235,90 in zijn tas gestopt. Ook hij werd betrapt en is overgedragen aan de politie.

DRUGSDEALER AANGEOUDEN (s-Hertogenbosch)

Op de Stationsweg in s-Hertogenbosch is donderdagmorgen een 31-jarige man uit Nuland aangehouden op verdenking van de handel in harddrugs.De man was in het bezit van 13 bolletjes heroïne en cocaïne en is ingesloten op het politiebureau.

DRUGSGEBRUIK (s-Hertogenbosch)

Op de Sint Janssingel in s-Hertogenbosch is vanmorgen proces-verbaal opgemaakt tegen een 35-jariuge man uit Eindhoven. Hij was bezig een shot heroïne klaar te maken voor gebruik.

VROUW IN DE WAR (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag kreeg de politie een melding dat er een vrouw naakt over straat zou lopen op de Klokkenlaan in s-Hertogenbosch. Terplaatse troffen agenten de 52-jarige vrouw midden in de nacht schreeuwend op straat aan. De vrouw bleek volledig in de war te zijn en werd overgebracht naar het bureau. Na onderzoek door het RIAGG is de vrouw ondergebracht op een psychiatrische afdeling van het Carolusziekenhuis.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING (Rosmalen)

Van woensdag op donderdag is een 37-jarige man in zijn woning aan de Tielekeshoeven in Rosmalen aangehouden voor bedreiging. Gisterenavond gooide de verdachte met klinkers en flessen naar het huis van zijn buren. Hij wordt er tevens van verdacht woensdag jl. zijn 41-jarige broer uit Son en Breugel telefonisch te hebben bedreigd met de dood. De verdachte kon in zijn woning worden aangehouden en is ingesloten. De man zou geestelijk in de war zijn.

ZAKKENROLLERIJ (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 46-jarige Bossche in een kledingwinkel aan de Arena in s-Hertogenbosch slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw was kleding aan het passen toen vermoedelijk op dat moment haar portemonnee uit haar tas is gerold.

WINKELDIEF 57 DAGEN VAST (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 42-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats bij een warenhuis aan de Pensmarkt in s-Hertogenbosch betrapt op diefstal van een horlogebandje. Uit onderzoek bleek dat de man nog 57 dagen hechtenis tegoed had voor winkeldiefstallen en overtredingen van de Opiumwet. Hij is aangehouden en ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING VRIENDIN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is een 35-jarige Bosschenaar in de woning van zijn 33-jarige vriendin aan de Landstrekenlaan in s-Hertogenbosch aangehouden voor mishandeling en vernieling. De man kreeg eerder op de avond in een Bossche horecagelegenheid al woorden met zijn vriendin. Op dat moment scheidden de wegen van het tweetal. Later op de nacht kwam de man aan de deur bij het slachtoffer en ging tegen haar wil de woning binnen. Hij vernielde daarop de nodige huisraad en sloeg de vrouw. Een in de woning aanwezige vriendin van het slachtoffer belde de politie, die de man aanhield.

ASIELZOEKERS MET FIETS OP RIJKSWEG (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag troffen surveillerende agenten op de vluchtstrook van de rijksweg A59 in s-Hertogenbosch twee fietsende Irakezen aan. Zij verklaarden onderweg te zijn naar Utrecht. Beide fietsers zijn naar een fietspad begeleid zodat zij hun weg veilig konden vervolgen.

FL. 250,= BOETE VOOR STELEN SLOT (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 35-jarige Haarlemmer bij een bouwmarkt aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch betrapt op het stelen van een slot t.w.v. Fl. 34,95. Hij is aangehouden en kreeg van de politie een geldboete van Fl. 250,=.

RIJBEWIJS INGEVORDERD BIJ SNELHEIDSCONTROLE (Empel)

Woensdagmiddag heeft het team Verkeershandhaving van de Politie Brabant Noord bij een snelheidscontrole op de Hustenweg het rijbewijs van een 32-jarige motorrijder uit Engelen ingevorderd. De man reed 138 km/h waar 80 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 4862 '
Lees ook