Vrijdag 19 Maart

VIDEOBEELDEN ZAAK VONDELING IN AVRO'S OPSPORING VERZOCHT

Politie en Openbaar Ministerie hebben besloten om in het televisieprogramma AVRO's Opsporing Verzocht van dinsdagavond 23 maart a.s. een aantal videobeelden vrij te geven betrekking hebbend op het aantreffen van een pas geboren baby in een toiletruimte van bioscoop Eurocinema in 's-Hertogenbosch. De baby werd op donderdagavond 11 maart jl. omstreeks 21.00 uur aangetroffen door een medewerker van de Eurocinema. Op de videoband zijn beelden zichtbaar van een zwangere vrouw in gezelschap van een andere vrouw waarvan de politie vermoedt dat zij een bekende is van de zwangere vrouw. Politie en Openbaar Ministerie doen alsnog een dringend beroep op de moeder van de vondeling, de andere vrouw en mogelijke andere getuigen, om zich alsnog in verbinding te stellen met de politie in het district Den Bosch of met een hulpverleningsinstantie.

AUTODIEFSTALLEN ('s-Hertogenbosch)

Vanaf de Diezekade in 's-Hertogenbosch is donderdagavond een blauwe personenauto van het merk Peugeot 405 gestolen. -

Vanaf de Neerstraat in 's-Hertogenbosch is donderdagavond een Opel Kadett gestolen. De auto is afgelopen nacht met een lekke band achtergelaten op de Hertog Janstraat. Daar stalen de autodieven een andere auto eveneens van het merk Opel Kadett. Ook deze auto is teruggevonden. Hij lag met de neus in de rivier de Aa langs de Rijnstraat in 's-Hertogenbosch en is vanmorgen geborgen. Van de daders ontbreekt elk spoor.

DOORGEREDEN NA ONGEVAL ('s-Hertogenbosch)

Donderdagavond rond kwart voor zeven is een 12-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch op de kruising van de Merwedelaan met de Maastrichtseweg in zijn woonplaats aangereden door een personenauto. De jongen liep daarbij een gekneusd been op en is behandeld in het ziekenhuis. Zijn fiets raakte beschadigd. De bestuurder van de personenauto, die vanaf de Maastrichtseweg de Merwedelaan opreed en daarbij geen voorrang verleende, is doorgereden. Alle gegevens van de auto ontbreken. Getuigen van de aanrijding worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie in het district Den Bosch. 073-6991699

BEDRIJFSINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Eemweg in 's-Hertogenbosch. Er is een ruit ingeslagen waarna men er vermoedelijk met een computer vandoor is gegaan.

ALCOHOL EN VERKEER (Rosmalen)

Een 39-jarige automobilist uit Nistelrode is afgelopen nacht bekeurd omdat hij na overmatig alcoholgebruik toch met zijn auto was gaan rijden. De politie betrapte de man op de Graafsebaan in Rosmalen. Hij kreeg geldboete van f. 900,00.

BEDRIJFSINBRAAK (Rosmalen)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Graafsebaan in Rosmalen. Men heeft het pand kunnen betreden nadat een ruit uit de sponning van een toegangsdeur was verwijderd. In een kantoorruimte heeft men vervologens een ladenkast open gebroken. Voor zover tot nu toe kon worden nagegaan is er niets weggenomen.

DIEFSTAL POSTERS ('s-Hertogenbosch)

De politie heeft afgelopen nacht een 18-jarige man aangehouden die kort daarvoor twee posters had weggenomen uit een bushalte op de Markt. Agenten kwamen de jongen al fietsend tegen op de Jan de la Barlaan waar hij probeerde de posters weg te gooien en er vandoor te gaan. Hij is na zijn verhoor in vrijheid gesteld.

INGESLOTEN WEGENS DRONKENSCHAP('s-Hertogenbosch)

Een 34-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch reed donderdagavond op de Von Rheinhabenstraat in zijn woonplaats tegen een personenauto. De Bosschenaar bleek ladderzat te zijn en was bij de komst van de politie totaal van de kaart. Hij is aangehouden en ingesloten.

BROMFIETSDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Donderdagavond is op de Spinhuiswal in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch een 17-jarige jongen aangehouden. Hij was in het bezit van een van diefstal afkomstige bromfiets. De jongen is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

DOORGEREDEN NA ONGEVAL (Rosmalen)

Een 18-jarige bromfietsster uit Rosmalen is donderdagavond op de Sparrenburgstraat in haar woonplaats aangereden door een personenauto. De vrouw reed in de richting van de Oude Baan en werd van achter aangereden. Zij kwam ten val en liep daarbij enkele kneuzingen op. Op de grond liggende zag zij nog slechts de achterlichten van de auto in het donker verdwijnen.

WINKELDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Op verdenking van diefstal van enkele lederen jassen uit een winkel aan de Arena in 's-Hertogenbosch is vanmiddag op de Zuid Willemsvaart een 28-jarige Bosschenaar aangehouden. De man was bij zijn aanhouding in het bezit van twee gestolen lederen jassen. Hij is ingesloten.

AUTODIEFSTAL (Drunen)

Vanaf het Plataanplein in Drunen is een zwarte bestelauto van het merk Mercedes gestolen. De auto, voorzien van een open laadruimte was geladen met puin. De diefstal is donderdagavond ontdekt.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 4990 '
Lees ook