Maandag 18 Oktober

DIEFSTAL AANHANGER MET CV-KETEL (Hintham)

Maandagmorgen is vanaf de Tweeberg in Hintham een aanhangwagen met een nieuwe CV-ketel ontvreemd. De aanhanger stond gekoppeld achter een personenauto. De eigenaar van de aanhanger en ketel stond even binnen om de ketel af te rekenen. Hij zag plotseling een onbekende man met zijn aanhanger+CV-ketel wegrijden. Het slachtoffer zette per auto een achtervolging in, maar moest deze staken in verband met een lekke band.

MOTOR TOCH NOG KWIJT ('s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is een 47-jarige motorrijder op de Kooikersweg in 's-Hertogenbosch toch nog zijn motorfiets kwijtgeraakt. Agenten controleerden de Bosschenaar, waarvan zij wisten dat hij nog een boete open had staan. Het bleek dat de man juist onderweg was naar het belastingkantoor om een vordering te betalen teneinde te voorkomen dat zijn motor openbaar verkocht zou worden. De boete van Fl. 281,= die hij nog bij justitie open had staan betaalde hij direct. Helaas voor hem bleek de motor niet verzekerd. Proces-verbaal is opgemaakt en de motor is in afwachting tot het tonen van een geldige verzekering uit het verkeer genomen.

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is vanaf de Tweede Hambaken in 's-Hertogenbosch een witte Mitsubishi Galant 1.8 GL met het kenteken YH-22-GY ontvreemd.

DIEFSTAL STEIGERMATERIAAL ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen weekend is bij het Provinciehuis aan de Brabantlaan in 's-Hertogenbosch een hoeveelheid steigermateriaal weggehaald. Het gaat om zogenaamde kamersteigers, aluminiumkleurig van het merk Layher. De steigers stonden met kettingen vast aan het gebouw.

TE DIEP IN HET GLAASJE GEKEKEN ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is een 29-jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch op de Rompertsebaan in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De verdachte vestigde de aandacht van de surveillanten op zich doordat hij met vrij hoge snelheid zonder licht reed. Bij controle bleek hij te diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij kreeg een rijverbod en een boete van Fl. 390,=.

BIER ONTVREEMD ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen weekend is vanaf een bedrijventerrein aan de Docterskampstraat in 's-Hertogenbosch een hoeveelheid bier gestolen. Vanuit een geladen vrachtauto zijn ruim vijftig tray's met ieder vierentwintig blikjes bier ontvreemd. De totale waarde bedraagt ongeveer Fl. 1.300,=. KINDEREN ZIEN KONIJNENDIEF LOPEN ('s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is vanuit een niet afgesloten achtertuin aan de Geulweg in 's-Hertogenbosch een konijn in een glazen bak gestolen. De kinderen van de eigenaar zagen een man van Noord-Afrikaanse afkomst van ca. 19 - 25 jaar oud, gekleed in een spijkerbroek en een zwarte leren jas met het konijn en de glazen bak lopen. Zij gingen direct naar huis omdat ze dachten dat het hun konijn was. Thuis bleek inderdaad hun bruine konijntje van ca. 8 maanden oud te zijn ontvreemd.

DIEFSTAL COMPUTER ('s-Hertogenbosch)

Zondag is vanuit een school aan de Ploossche Hof in 's-Hertogenbosch een computer ontvreemd. De inbrekers kwamen het gebouw binnen door het vernielen van een ruit.

VERNIELING ZOLDERRAAM ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is de ruit van een zolderraam van een woning aan de Zirkoon in 's-Hertogenbosch met een steen ingegooid. De zoon des huizes die in de zolderkamer zat, werd gelukkig niet geraakt.

VERDACHTE ZWARE MISHANDELING AANGEHOUDEN (Nieuwkuijk)

Maandagmorgen is op zijn werk in Sprang Capelle een 16-jarige Waalwijker aangehouden als één van de verdachten voor zware mishandeling van een 20- en 18-jarige Nieuwkuijker gepleegd op 25 september jl. in de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk. De slachtoffers werden in een cafetaria uitgedaagd door een onbekende jongen. De twee Nieuwkuijkers gingen niet op het gedrag van hem in. De horecaondernemer zette de lastpost om problemen te voorkomen buiten de deur. De jongen kwam even later terug en bedreigde het 20-jarige slachtoffer. Op een gegeven moment dachten het 20- en 18-j arige slachtoffer dat de kust weer veilig was en gingen naar huis. Buiten werden zij plotseling belaagd door een zestal jongeren, waaronder de verdachte. De 20-jarige jongen werd door de jongeren keihard in het gezicht geslagen en geschopt. Een buurtbewoner bracht het 20-jarige slachtoffer naar een ziekenhuis in Waalwijk. Hij kreeg een 25-tal hechtingen in zijn gezicht. De 18-jarige jongen zei wat van het zinloze geweld en ook hij werd geslagen en geschopt. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Na een uitgebreid rechercheonderzoek kon vandaag één van de daders worden aangehouden . Hij is inmiddels inverzekering gesteld. De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

AUTOINBREKER OP HETERDAAD BETRAPT ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 28-jarige inwoner uit 's-Hertogenbosch op de Havensingel in zijn woonplaats op heterdaad aangehouden voor een auto-inbraak. De verdachte werd door agenten betrapt in de kofferbak van een geparkeerde auto, waar hij druk bezig was een Cd-wisselaar te demonteren. Hij is aangehouden en ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 5210 '
Lees ook