Maandag 17 Mei

INBREKER OP HEDERDAAD AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is op de Arena in 's-Hertogenbosch een 30-jarige Bosschenaar als verdacht van een inbraak bij een bankgebouw aan de Hooge Steenweg aangehouden. Uit het pand werden een stereoset en een videorecorder ontvreemd. Van de inbreker was een duidelijk signalement bekend, surveillerende agenten wisten hem korte tijd later aan te houden. De verdachte had de gestolen spullen nog in zijn bezit. De goederen zijn inbeslaggenomen en de Bosschenaar is voor nader onderzoek ingesloten.

ARRESTANT BELEDIGT AGENT ('s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag heeft een 30-jarige arrestant op het politiebureau aan de Vogelstraat in 's-Hertogenbosch een agent beledigd. De medewerker werkte in het kader van een stage in het cellencomplex op het hoofdbureau. In de ochtenduren had de bewuste arrestant de collega al een keer uitgescholden voor "Nepturk". Later die dag schold de arrestant de agent uit voor; "Kankerturk"en woorden van gelijke strekking. De maat was op dat moment vol. Tegen de 30-jarige arrestant is proces-verbaal opgemaakt wegens belediging.

GEWAPENDE OVERVAL ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een tankstation aan de Sint Teunislaan in 's-Hertogenbosch door een onbekende man overvallen. De dader bedreigde een 19-jarige medewerkster van het tankstation met een vuurwapen en dwong haar een bedrag van enkele honderden guldens kassageld af te geven. Signalement dader Blanke man, ca. 22 jaar, lengte 1.70 - 1.75, tenger postuur, lichtkleurige broek, donkerkleurige trui of T-shirt met lange mouwen. Politie verzoekt eventuele getuigen contact op nemen.

ZWAAR ONDER INVLOED ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is een 46-jarige Gestelnaar op Rijksweg A2 in 's-Hertogenbosch betrapt op het rijden terwijl hij zwaar onder invloed was. Agenten zagen dat de automobilist beide rijstroken van de snelweg nodig had. Bij controle bleek hij zoveel te hebben gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.

TWEEMAAL OP ÉÉN NACHT INGEBROKEN ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is ingebroken bij een tankstation aan de Veemarktweg in 's-Hertogenbosch. Toegang is verkregen door het vernielen van een ruit. Uit het pand is een mobiele telefoon weggenomen. Later die nacht is nogmaals getracht het pand te betreden. Deze keer heeft de inbreker vermoedelijk niets weggenomen. MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING ('s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is op het Emmaplein in 's-Hertogenbosch een 30-jarige Bosschenaar aangehouden als verdacht van bedreiging van een 39-jarige man uit Castricum. De verdachte had kort daarvoor het slachtoffer op de Havensingel bedreigd met een vuurwapen. Het slachtoffer reed op de Visstraat en wilde met zijn auto rechtsaf de Havensingel oprijden. Hij liet een aantal voetgangers op de zebra oversteken en trok net weer op, op het moment dat de verdachte wilde oversteken. Deze werd kennelijk boos op de automobilist en trapte tegen de voorkant van diens auto. De bestuurder van de auto stapte uit en liep achter de verdachte aan, deze trok een vuurwapen, dreigde daarmee en ging er vandoor. Agenten wisten de Bosschenaar aan de hand van het signalement aan te houden op het Emmaplein. Bij zijn arrestatie had hij geen vuurwapen in zijn bezit. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

AGRESSIE IN HET VERKEER ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 20-jarige Vughtenaar op de Brugstraat in 's-Hertogenbosch door twee inzittenden van een auto mishandeld. Het slachtoffer reed met zijn auto vanaf Treurenburg in de richting van het centrum van 's-Hertogenbosch en werd een paar maal "gesneden" door een andere automobilist. De Vughtenaar maakte een gebaar van "Hoe kan je dat nu doen". Voor de verkeerslichten bij de Brugstraat stapten de onbekende automobilist, zijn passagier en het slachtoffer uit. De 20-jarige man kreeg vervolgens zowel van de bestuurder als van de passagier van die auto een paar rake klappen. Het tweetal ging er vervolgens vandoor. De politie onderzoekt de zaak.

VROUW ONWEL (Drunen)

Maandagmorgen is een 66-jarige Drunense op de Grotestraat in haar woonplaats met haar fiets ten val gekomen. De vrouw is vermoedelijk onwel geworden. Zij is met een hoofdwond in comateuze toestand overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg.

DIEFSTAL UIT KLEEDKAMER ('s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is vanuit een kleedkamer van een voetbalclub aan de Aartshertogenlaan in s'-Hertogenbosch een portemonnee gestolen. In de portemonnee zaten o.a. een bromfietscertificaat en verzekeringspapieren van een bromfiets.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING (Rosmalen)

Maandagmorgen is een 39-jarige Ossenaar op de kruising van de Vreeweg / Grintweg en Blokkenweg in Rosmalen bij een aanrijding in de sloot beland en gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de Vreeweg in Rosmalen in de richting van de Blokkenweg. Terhoogte van de Grintweg verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 35-jarige automobilist uit Kruisstraat. De auto van de Ossenaar belandde op de hoek Grintweg/Blokkenweg in de sloot. Hij is door de brandweer uit het autowrak bevrijd en met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Grootziekengasthuis in 's-Hertogenbosch. Beide voertuigen liepen zware schade op.

Deel: ' Politiebericht Den Bosch - 5397 '
Lees ook