Politiebericht Boxtel 8-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK WONING

In Schijndel in een huis aan de Wilgenstraat in vannacht door dieven bezocht. Op onbekende wijze kon men de voordeur openen, de benedenverdieping is doorzocht. Er wordt niets vermist. In een huis aan de Oranje Nassaulaan te Sint Oedenrode is vannacht ingebro-ken. Ook het theorielokaal van daar gevestigde rijschool werd door de inbre-ker(s) Bezocht. Er zijn twee portemonnees, met daarin een geldbedrag van ruim 1000 gulden, weggenomen.

WINKELDIEFSTALM

De politie kreeg vanmiddag de melding dat er 2 vrouwen in een textielzaak aan de Hoofdstraat in Schijndel dekbedovertrekken hadden gestolen. Getuigen zagen de vrouwen de goederen onder de jas stappen en vervolgens weglopen naar een auto aan de Verlengde Kloosterstraat. De getuigen spraken de vrouwen aan, en trokken enkele dekbedden uit de auto. Daarop reed de auto met de vrouwen erin weg. In de auto gehaalde zak bleek, naast 5 dekbedovertrekken, kinderonder-goed uit een andere textielzaak te zitten. Het kenteken van de auto is geno-teerd.

VOGELS WEG

Uit de voliere achter een huis aan de Hobbendonkseweg in Boxtel zijn vannacht bijna alle vogels gestolen. Dat ontdekte de eigenaar vanochtend. Het gaat om 45 vogels met een gezamenlijke waarde van ongeveer f 3000,-. De soorten zijn onbekend.

RIJDEN ONDER INVLOED

Een 33-jarige automobilist uit Berlicum is vannacht op de Runweg in Berlicum betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

VERKEERSCONTROLES

Vanochtend zijn 32 bestuurders betrapt op te snel rijden op de Lieshoutseweg in Nijnsel, hoogst gemeten snelheid bedroeg 55 km/u, terwijl 30 is toegestaan. Op de Lindendijk in Sint Oedenrode zijn vanmiddag 31 bestuurders geflistst, de hoogst gemeten snelheid was 82 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Dinsdagavond zijn op de Veghelseweg in Sint Oedenrode 6 automobilisten een bekeuring gekregen voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 119 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

Op de Sonseweg in Nijnsel overkwam 4 automobilisten gisterenavond hetzelfde, de hoogst gemeten snelheid was 107 km/u.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook