Politiebericht Boxtel 28-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VROUW AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Sint Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag is een 38-jarige vrouw uit Sint Oedenrode aangehou-den. De vrouw was eerder op de avond op de Markt in Sint Oedenrode door enkele politie-mensen aangesproken over het alcoholgebruik op de Markt. Toen ze daar opnieuw over werd aangesproken, schold ze de politiemensen uit en gooide een glas bier over een van de agen-ten. De vrouw is aangehouden en ingesloten.

GLAASJE OP, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag is een 34-jarige man uit Vught bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rij-bewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Helvoirtseweg in Vught.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

Dinsdagmorgen is vanaf Schouwrooij in Boxtel een zwarte Volvo V70 2.5 personenauto gestolen. Het kenteken van de auto is TS-PV-38.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

Dinsdagmiddag is een 38-jarige man uit Vught gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn auto over de Rijksweg N65 onder Vught. Door nog onbekende oorzaak is de man met zijn auto in de berm gekomen en tegen een in de berm staande boom gereden. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. De auto werd zodanig be-schadigd dat hij totall loss was.

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdagmorgen zijn 67 bestuurders bekeurd tijdens een snelheidscontrole op de Bosscheweg in Vught. Er werden, op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, 360 voertuigen ge-controleerd. De hoogste snelheid was 84 km/u. Op de Wolfskamerweg in Vught reden dinsdagmiddag 20 van de 451 gecontroleerde voer-tuigen te hard. De hoogste snelheid was 82 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook