Politiebericht Boxtel 22-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Olland

Dinsdagmiddag is een 75-jarige vrouw uit Riel gewond geraakt. De vrouw reed met haar fiets over de Pastoor Smitsstraat in Olland. Op deze weg werd ze van achter aangereden door een auto bestuurd door een 17-jarige jongen uit Schijndel. De vrouw raakte licht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs en de auto waarin hij reed had hij zonder toestemming van een oom meegenomen.

INBRAAK WONING, Boxtel

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Spoorstraat in Boxtel. Getuigen zagen dat drie mannen de voordeur van de woning openbraken en binnen gingen. Ze waarschuwden direct de politie. Toen de politie ter plaatse kwam waren de drie mannen alweer verdwenen. Nog niet bekend is wat er is gestolen.

BROMFIETSCONTROLE, Berlicum

Ook dinsdag is een bromfietscontrole gehouden. Op de Hoogstraat in Berlicum werden 11 bromfietsers bekeurd omdat de bromfiets een te hoog vermogen had. Verder bleken twee bromfietsen niet verzekerd te zijn en voerde er een onterecht een oranje plaatje. Twee bestuurders droegen geen helm.

SNELHEIDSCONTROLE, Haaren

Op het groenplein, binnen de bebouwde kom van de gemeente Haaren is dinsdagavond snelheidscontrole gehouden. Totaal 147 voertuigen werden gecontroleerd. Hiervan werden er 23 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/u.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 28-jarige man uit Boxtel bekeurd. Hij reed met een auto, terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Brederodeweg in Boxtel.

BROMFIETSER TE VEEL GEDRONKEN, Schijndel

Woensdagmorgen rond 08.15 uur is een 17-jarige bromfietser uit Middelrode bekeurd. De jongen reed met een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur. Ook de bromfiets van jongen bleek een te hoog vermogen te hebben. De controle vond plaats op de Boschweg in Schijndel.

INBRAAK BEDRIJF, Sint Michielsgestel

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijf aan de Sint Michielsstraat in Sint Michielsgestel. Een ruit werd vernield waardoor men binnen kon komen. In het bedrijf werden enkele kasten opengebroken. Uit de kasten werd een onbekend geldbedrag gestolen.

INBRAAK AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die aan de Hazenakkers in Sint Michielsgestel geparkeerd stond. Met geweld werd een portier opengebroken, waarbij dit zwaar beschadigde.. Uit de auto werden een telefoon en de autoradio gestolen. In dezelfde nacht werd ook op dezelfde manier ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Akkerstraat in Vught. Uit de auto werden de autoradiocd-speler en enkele tientallen cd`s gestolen. Vanuit een auto aan de Haspelstraat in Vught werd op dezelfde manier eveneens de autoradiocd-speler en een tiental cd`s gestolen.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook