Politiebericht Boxtel 20-07-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

GLAASJE OP, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 32-jarige man uit Tilburg bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Dorpsstraat in Vught.

MOTOR GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Volder in Boxtel een blauwe Kawasaki ZZ-R 1000 motorfiets gestolen. De motor, met een waarde van ongeveer fl. 9000,-, heeft als kenteken ML-22-GK.

ZWAAR GEWONDE BIJ ONGEVAL, Middelrode

Vrijdagmorgen is een 28-jarige man uit Geldrop uit zwaar gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn auto over de Provinciale Weg N266 in der Middelrode in de richting Den Bosch. Door nog onbekende oorzaak is de man met zijn auto op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer terechtgekomen. Daar kwam hij frontaal in aanrijding met een vrachtauto, bestuurd door een 39-jarige man uit Gorinchem, die in de richting Veghel reed. Door de brandweer moest de man uit het wrak zijn auto worden bevrijd. Hierbij werd assis-tentie verleend door de bemanning van de traumahelikopter uit Amsterdam, die binnen 25 minuten ter plaatse was. Andere traumahelikopters waren reeds elders ingezet. Het slachtof-fer is ernstig gewond overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook