Politiebericht Boxtel 4-09-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VERKEERSCONTROLE, Maaskantje

Maandagmiddag is een gordelcontrole gehouden op Maaskantje. Van de 20 gecontroleerde personen bleken er 16 de autogordel niet om te hebben. Ze zijn daarvoor bekeurd.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL, Boxtel

Maandagmiddag is een 51-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden. De vrouw werd in een winkel aan Oosterhof in Boxtel betrapt toen ze levensmiddelen wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK BEDRIJF, Helvoirt

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Torenstraat in Helvoirt. Een roldeur van het bedrijf werd opengebroken. Vanuit het bedrijf werd een rode Peugeot Boxer 350 HL bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VT-BB-57. Ook werd uit het bedrijf gereedschap gestolen.

INBRAAK AUTO, Sint Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Merodestraat in Sint Oedenrode. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een versterker, enkele CD`s en een zonnebril werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Esscheweg in Sint Michielsgestel. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 271 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 15 te hard. De hoogste snelheid was 90 km/u

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook