Politiebericht Boxtel 3-09-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK AUTO, Boxtel

Afgelopen weekeinde is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Hobbendonkseweg in Boxtel. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradio werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Maandagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 1250 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 8 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 123 km/u. Op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode zijn 32 van de 550 gecontroleerde voertuigen maandagmorgen bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/u, terwijl 50 km/u is toegestaan.

POGING DIEFSTAL AUTO`S, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is op verschillende plaatsen in Boxtel getracht auto`s weg te halen. Vanaf de Beethovenring is getracht een blauwe Suzuki weg te halen. Dit werd ook geprobeerd met een beige Honda aan de Bachstraat en een Peugeot 205 bij Hoogheem. In alle gevallen is de diefstal niet gelukt. De politie is op zoek naar getuigen die de afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de parkeerterreinen waar men heeft geprobeerd de auto`s weg te halen.

VERKEERSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Maandag is een verkeerscontrole gehouden Op de Schijndelseweg in Sint Michielsgestel en het Mercuriusplein in Berlicum werden totaal 180 voertuigen gecontroleerd. Hierbij werden 27 personen bekeurd omdat ze hun autogordel niet om hadden. Ook bleek een bestuurder met een verlopen rijbewijs te rijden. Hiervoor is hij bekeurd.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook