Politiebericht Boxtel 5-09-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK AUTO, Schijndel

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Gladiolenhof in Schijndel. Vanuit de auto werden de autoradiocd-speler en enkele cd`s gestolen. Vanuit een auto aan de Mozartstraat in Schijndel werden in dezelfde nacht de autoradiocd-speler enkele cd`s en papieren gestolen. Een deur van de auto werd opengebroken.

DIEFSTAL AUTO, Sint Oedenrode

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de inrit bij een woning aan de van Drielstraat in Sint Oedenrode een blauwe Opel Vectra gestolen. Het kenteken van de auto is JX-ZP-07.

INBRAAK AUTO, Boskant

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Wilgenstraat in Boskant. Van de auto werd een ruit ingeslagen. De autoradiocd-speler en enkele cd`s werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Woensdag is snelheidscontrole gehouden op de Hoogstraat in Sint Michielsgestel. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 467 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 61 te hard. De hoogste snelheid was 82 km/u. Op de Sint Lambertusweg in Gemonde, waar 30 km/u gereden mag worden, werden woensdag middag 30 van de 97 gecontroleerde voertuigen bekeurd. De hoogste snelheid was hier 58 km/u.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook