Politiebericht Boxtel 28-07-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

JEUGDIGE INBREKERTJES OP HETERDAAD BETRAPT (Vught)

Vrijdagmiddag zijn drie inbrekertjes van 13, 15 en 17 jaar oud uit Amsterdam en Nieuwegein aangehouden voor een poging tot inbraak in een woning aan de Aert Heymlaan in Vught. Een oplettende getuige zag dat de drie via het dak probeerden in te breken. De twee jongste verdachten wist hij terplaatse aan te houden. De politie nam dit tweetal van hem over en hield de derde verdachte aan op het Heetmanplein in s-Hertogenbosch. Alle drie zijn inmiddels inverzekeringgesteld.

BOZE AUTOMOBILISTEN MET ELKAAR OP DE VUIST (Vught)

Vrijdagmiddag heeft de politie in verband met een vechtpartij op het terrein van een tankstation aan de Esscheweg in Vught vier personen aangehouden. Een 23-jarige Vughtenaar stak als inzittende van een auto naar aanleiding van een verkeerssituatie zijn middelvinger op naar een 31-jarige Bosschenaar en zijn 26-jarige Vughtse vriendin. De laatste twee achtervolgden de auto met de Vughtenaar. Deze auto stopte om te gaan tanken van het pompstation. De Bosschenaar stapte uit en wilde de Vughtenaar aanspreken op zijn gedrag. Uiteindelijk ontstond er een vechtpartij, waar ook andere inzittenden van de 23-jarige man zich mee bemoeiden. De Bosschenaar en zijn vriendin raakten lichtgewond en hebben zich laten behandelen in het GZG. Beiden zijn daarna, evenals de 23-jarige Vughtenaar en zijn 21-jarige broer aangehouden. De 23-jarige Vughtenaar en de 31-jarige Bosschenaar zijn in verband hiermee inverzekeringgesteld. De andere twee verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

SNELHEIDSCONTROLES N65 (Vught / Haaren)

Vrijdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de rijksweg N65 in Vught 15 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 70 km/h. Hoogste snelheid 92 km/h.

Eveneens vrijdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op dezelfde weg in Haaren 140 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogste snelheid bedroeg 124 km/h.

TAXICHAUFFEUR BEROOFD (Boxtel)

Van vrijdag op zaterdag is een 23-jarige taxichauffeur uit Boxtel op de Hoogheem in zijn woonplaats beroofd door twee gewapende overvallers. De chauffeur van een Boxtels taxibedrijf werd gestuurd naar de Hoogheem. Hij stapte uit de auto en belde aan. Op dat moment bedreigden de overvallers hem en pakten de portemonnee van het slachtoffer uit de taxi. De politie heeft de omgeving uitgekamd en een speurhond ingezet. Een en ander heeft nog niet geleid tot aanhouding van de daders.

Deel: ' Politiebericht district Aa en Dommel '
Lees ook