Politiebericht Uden 22-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Eisenhowerweg in Veghel is dinsdagmiddag rond 16.50 uur een 33 jarige fietser uit Veghel gewond geraakt. Een 20 jarige automobiliste uit Veghel raakte door onbekende oorzaak de fietser die daardoor ten val kwam. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd. Daarnaast liep hij kneuzingen en schaafwonden over zijn hele lichaam op. Het slachtoffer kan zich niets herinneren van de aanrijding. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Op de Langstraat - Grote Baan in Venhorst is dinsdagmiddag rond 16.45 uur een 21 jarige inwoonster van Venhorst gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 32 jarige automobi-list uit Beuningen reed over de Langstraat in de richting Grote Baan. Van rechts naderde via de parallelweg het 21 jarige slachtoffer die in de flank werd aangereden. Waarschijnlijk werd het zicht belemmerd door een perceel mais. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan haar borst.

AANHOUDING NA ONTVLUCHTING

De politie heeft woensdagmorgen rond 09.30 uur een 23 jarige man aangehouden die even daarvoor uit de Corridor in Zeeland was ontsnapt. Hij zag op de luchtplaats kans de bewa-king af te leiden en op het dak te klimmen. De man werd na een korte zoektocht door politie en personeel van de Corridor aangetroffen in een maisveld. De man is ingesloten en zal wor-den overgeplaatst naar een andere strafinrichting.

DIEFSTAL AUTO

Woensdag is tussen 11.00 en 13.00 een witte Volkswagen bestelauto. De auto, kenteken VG-TR-19, stond geparkeerd aan de Pastoor Spieringsstraat in Uden.

Deel: ' Politiebericht district De Leijgraaf '
Lees ook