Politiebericht Uden 9-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

OVERVAL OP WINKEL, Schaijk

Donderdagmiddag vond een overval plaats op een drogisterij aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk. Rond 16.40 uur kwam een gemaskerde man de winkel binnen en bedreigde de aanwezige personeelsleden met vermoedelijk een vuurwapen. Hij eiste het geld uit de kassa. Nadat de medewerkers de man een nog onbekend geldbedrag had gegeven werden ze gedwongen te gaan liggen. De man ging vervolgens de winkel uit en wist hij te ontkomen. Onbekend is hoe de overvaller is weggegaan. De politie is op zoek naar getuigen die tussen 16.25 en 17.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de drogist aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk. De politie is te bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

BIER WEG BIJ INBRAAK

Bij een inbraak afgelopen nacht in een woning aan de Hazelaars in Boekel zijn een onbekend geldbedrag en diverse pasjes weggenomen. Uit de schuur verdwenen enkele flesjes bier.

MOTOR WEG

In de nacht van woensdag op donderdag verdween op het Hertog Janplein in Erp een motor. Het afgesloten voertuig stond op het trottoir geparkeerd. Het betreft een rode Yamaha, kenteken MD-PD-31, waarde f.19.000,--.

MOEDER EN DOCHTER GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding vanmorgen op de Middegaal in Veghel zijn twee personen gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 27-jarige autobestuurder uit Boekel met zijn bestelbus in een bocht in een slip raakte en op de voorzijde van een tegemoetkomende auto botste. Dit voertuig werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Veghel. Vervolgens reed de Boekelaar op de auto die achter de vrouw reed en die bestuurd werd door haar 54-jarige moeder, afkomstig uit Heeswijk-Dinther. Moeder en dochter werden met enkele kneuzingen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel, de veroorzaker van het ongeval kwam met de schrik vrij.

AUTO GESTOLEN

Vanaf een oprit van een woning aan Krijten in Uden is afgelopen nacht een personenauto gestolen. Het betrof een zwarte Volvo, kenteken JD-XL-09. Waarde f.25.000,--.

Deel: ' Politiebericht district De Leijgraaf '
Lees ook