Politiebericht Uden 28-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VOETGANGER GEWOND BIJ AANRIJDING (Veghel)

Vrijdagmiddag is een 34-jarige voetganger uit Veghel op de Udenseweg in zijn woonplaats aangereden door een auto bestuurd door een 75-jarige man uit Diessen. De Veghelaar stak de weg over en keerde onverwacht halverwege de rijbaan weer om. De automobilist kon hem niet meer ontwijken. De voetganger is per ambulance overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis in Veghel. Hij kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

ZWERVER AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL ETEN (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is een 24-jarige man zonder vaste woon-en/of verblijfplaats op een bedrijfsterrein aan de Losplaats in Uden aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de man producten, waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken, vanaf het terrein had gestolen. Volgens de man deed hij dat vaker als hij honger had.

PORTEMONNEE GEROLD (Uden)

Zaterdagmorgen is de portemonnee van een 60-jarige Vinkelse in een kledingzaak aan de Marktstraat in Uden gerold. De vrouw stond met haar dochter kleding te bekijken toen ongemerkt haar portemonnee uit haar tas is gehaald. Het slachtoffer bemerkte de diefstal toen zij haar bril uit de tas wilde pakken. In de portemonnee zaten o.a. geld en een bankpas.

KOP-STAARTBOTSING MET LETSEL (Veghel)

Zaterdagmiddag heeft op de rijksweg N265 in Veghel een kop-staartbotsing plaatsgevonden. De twee bestuurders zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een 27-jarige Udense moest in verband met ander verkeer met haar auto remmen. De achter haar rijdende 37-jarige automobilist uit Volkel zag dat te laat en reed met zijn auto tegen de achterzijde van de auto van zijn voorgangster. De vrouw liep een pijnlijke nek op en de man werd onwel. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis in Veghel. De autos raakten beschadigd.

Deel: ' Politiebericht district De Leijgraaf '
Lees ook