Politiebericht Uden 24-07-2001
Politiebericht district de Leijgraaf

WONINGINBRAAK (Zeeland)

Van maandag op dinsdag is er ingebroken in een woning aan de Bosweg in Zeeland (NB). De daders kregen toegang tot het pand door het forceren van een raam. Uit de woning is een kluisje met onbekende inhoud ontvreemd.

RIJBEWIJS SNELHEIDSDUIVEL INGEVORDERD (Erp)

Maandagavond is op de Gemertsedijk in Erp, in verband met een snelheidsovertreding, het rijbewijs van een 36-jarige inwoner uit Gemert ingevorderd. De man reed 146 km/h, waar 80 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

MAN MET AUTO IN SLOOT NA OVERSTEKEN WILD (Veghel)

Maandagavond is een 22-jarige Bosschenaar met zijn auto op de Knokert in Veghel van de weg geraakt en in een sloot beland. De man verklaarde te zijn geschrokken van een overstekend stuk wild. Door een uitwijkmanoeuvre raakte hij een boom aan de linkerzijde van de berm en kwam in de sloot tot stilstand. De auto liep aanzienlijke schade op. De bestuurder bleef ongedeerd.

GELD ONTVREEMD (Boekel)

Maandagmiddag heeft een onbekende man kans gezien vanuit het restaurantgebouw van het GGZ aan de Kluisstraat in Boekel (NB) geld weg te nemen. De man werd overlopen door een werknemer en ging er vandoor met een geldbedrag van enkele honderden guldens.

SCHENNIS DER EERBAARHEID (Uden)

Dinsdagmiddag is een 21-jarige Boekelse op de Markt in Uden slachtoffer geworden van een schennispleger. De vrouw stapte net in haar auto toen de man naast de auto zijn geslachtsdeel liet zien. Op het moment dat de vrouw met haar GSM hulp wilde inroepen verdween de man.

Deel: ' Politiebericht district de Leijgraaf '
Lees ook