Politiebericht Uden 13-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN (Uden)

De politie Uden heeft donderdag een 32- en een 37-jarige Udenaar en een 33-jarige Udense aangehouden op verdenking van mishandeling in de nacht van 5 op 6 juli van een 38-jarige Udenaar. Agenten troffen die nacht op de Ringbaan Noord in Uden een man aan, die ernstig was mishandeld. Het slachtoffer, woont op de Ringbaan Noord en is overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar o.a. een gebroken neus is geconstateerd. De man had ruzie met zijn vriendin (33-jarige verdachte) gehad, die vermoedelijk de twee Udenaren heeft gebeld. Zij zijn naar het huis van het slachtoffer gereden en hebben hem in elkaar hebben geslagen. Daarna vertrok het drietal per auto. De verdachten zijn ingesloten.

MAN IN ELKAAR GESLAGEN (Uden)

Vrijdagmiddag is een 40-jarige man bij zijn woning aan de Ploeg in Uden door een drietal mannen in elkaar geslagen. Hij liep daarbij pijnlijke plekken en schaafwonden over zijn hele lichaam op. De mannen deden voorkomen, als zou het slachtoffer een zakelijk conflict hebben met de eigenaar van een bedrijf uit Beek en Donk, wat zij kwamen regelen. Het slachtoffer werd daarop in elkaar geslagen en het drietal dreigde zijn woning in brand te steken. De man heeft volgens zijn zeggen geen zakelijke conflicten met anderen. De politie stelt een onderzoek in.

JONGEN LUIDT VAKANTIE IN MET DRANK (Veghel)

Van donderdag op vrijdag troffen surveillerende agenten op de Parklaan in Veghel een stomdronken 16-jarige inwoner uit Eerde aan. De jongen lag in zijn eigen braaksel en was nauwelijks aanspreekbaar. Het bleek dat hij met vrienden de vakantie met drank was gaan inluiden. Op een gegeven moment lieten zijn vrienden hem aan zijn lot over. De jongeman is op verzoek van de politie door zijn ouders opgehaald.

RIJDEN ONDER INVLOED (Zeeland)

Van donderdag op vrijdag is een 47-jarige inwoner uit Zeeland op de Boekelsedijk in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een boete van Fl. 410,=.

Donderdagavond is op de Langenboomseweg in Zeeland een 54-jarige automobilist uit die plaats betrapt op hetzelfde feit. Hij kreeg een rijverbod en een geldboete van Fl. 900,=.

FIETSER GEVALLEN, OORZAAK DRANK (Uden)

Donderdagavond kreeg de politie een melding dat er op de Violierstraat in Uden al een paar maal een man van zijn fiets was gevallen. Terplaatse bleek dat het ging om een 55-jarige Udenaar die teveel aan Bacchus had geofferd. Hij is voor nader onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Veghel gebracht.

UDENAARTJES BETRAPT OP DIEFSTAL SNOEP (Uden)

Donderdagavond zijn in winkel aan Bitswijk in Uden twee 10-jarige Udenaartjes betrapt op diefstal van snoep. Zij deden afstand van het snoepgoed en kregen een fikse schrobbering. De ouders zijn ingelicht en zullen passende maatregelen nemen.

JONGEN MISHANDELD (Uden)

Donderdagmiddag is een 15-jarige Udenaar op het terrein van een recreatiepark aan de Zeelandsedijk in Volkel mishandeld door een onbekende jongen. Het tweetal kreeg om nog onduidelijke redenen woorden met elkaar, waarop de jongen het slachtoffer in zijn gezicht sloeg. Laatstgenoemde moest zich aan een verwonding van zijn wenkbrauw laten behandelen bij de huisarts. De politie onderzoekt de zaak.

Deel: ' Politiebericht district De Leijgraaf '
Lees ook